|
|
|
| Autor |
Správa |
|
Šubo
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Uto Jún 14, 2011 22:12 |
|
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky
|
|
Hi admin,neslo by spravit pozadie stranky do cierna-cierne,alebo cierny karbon,strasne mi to taha oci vecer :)
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Uto Jún 14, 2011 23:41 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 1998 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský
|
Šubo píše: Hi admin,neslo by spravit pozadie stranky do cierna-cierne,alebo cierny karbon,strasne mi to taha oci vecer :) dobry postreh :) skor spravit este jednu temu nejaku s tmavym pozadim :) niekto zasa nema rad tmave 
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
MT-SPEEDY
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Štv Jún 16, 2011 21:01 |
|
Auto: E36 318i Touring
|
|
[quote="TiTAN"][quote="Šubo"]Hi admin,neslo by spravit pozadie stranky do cierna-cierne,alebo cierny karbon,strasne mi to taha oci vecer :)[/quote] dobry postreh :) skor spravit este jednu temu nejaku s tmavym pozadim :) niekto zasa nema rad tmave 8)[/quote] A co tak moznost prepnutia? Denny a nocny mod ako na navigacii :wink:
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Štv Jún 16, 2011 21:04 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
MT-SPEEDY píše: A co tak moznost prepnutia? Denny a nocny mod ako na navigacii  hehe zaujimavy napad  spravit to automaticky, ale kazdopadne to budem riesit pridanim dark tmavej temy tejto co je teraz akurat s nejakym tmavym pozadim 
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
MT-SPEEDY
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Pia Jún 17, 2011 19:43 |
|
Auto: E36 318i Touring
|
|
[quote="TiTAN"][quote="MT-SPEEDY"] A co tak moznost prepnutia? Denny a nocny mod ako na navigacii :wink:[/quote] hehe zaujimavy napad :D spravit to automaticky, ale kazdopadne to budem riesit pridanim dark tmavej temy tejto co je teraz akurat s nejakym tmavym pozadim :wink:[/quote] Nemyslel som, ze by to malo byt automaticky, aj ked naprikald podla casu by to slo... Niekde do horneho menu dat tlacitko na zmenu svetla/tmava tema...
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Pia Jún 17, 2011 22:09 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
MT-SPEEDY píše: Nemyslel som, ze by to malo byt automaticky, aj ked naprikald podla casu by to slo... Niekde do horneho menu dat tlacitko na zmenu svetla/tmava tema... no v profile kde sa meni tema by to slo, alebo jj dade do menu zabudovat take 2 stvorceky svetly a tmavy :) ved ja sa po statniciach s tym pohram :)
|
|
| Hore |
|
|
|
cumic
|
Predmet príspevku: Re: Návrh LOGA BMWKLUBU SK Napísal: Str Jan 11, 2012 18:05 |
|
Registrovaný: Pia Sep 26, 2008 6:53 Príspevky: 291 Bydlisko: Prievidza
Auto: E36 323i coupe