|
|
| Autor |
Správa |
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Štv Feb 26, 2009 23:53 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 2010 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský
|
takze su 4 hodiny rano  a prave sa mi podarilo uspesne dokoncit prechod fora na nove phpBB ako vidite vyzera skoro presne tak ako to stare :) to bol aj zamer. Tento zamer ma stal takmer 4 dni roboty  Dufam ze to ocenite. Cely prechod bol narocny aj v tom ze sa mi podarilo prehodit komplet vsetko tj. dokonca aj fotoalbumy vsetky subory, proste vsetko :) Nejake cisla pre zaujimavost co vsetko bolo treba "preniest" : 3 500 uzivatelov 8 000 fotiek v galeriach 18 000 priloh 151 000 prispevkov 115 000 sukromnych sprav ako vidite je toho dost  ale nakoniec sa to podarilo. Vyhody phpbb 3 su nesmierne velke a kedze bmwklub uz nieje nejake malicke forum ale forum vacsich rozmerov ktore potrebuje dokonale moznosti na administrovanie. Pribuda pocet uzivatelov, prispevkov preto tato zmena bola nevyhnutna. Hlavne vyhody tohto prechodu na phpbb 3: cele forum je XHTML 1.0 Transitional validne :) tu je dokaz http://validator.w3.org/check?uri=www.bmwklub.sk  vacsia rychlost, kedze je velmi zoptimalizovana praca s databazou celkova prehladnost a jednoduchost (kto mal moznost porovnat zdrojaky phpbb2 a phpbb3 vie o com hovorim  ) vsetko je integrovane, niesu potrebne skoro ziadne mody vylepsene vyhladavanie tlacenie nove funkcie (volitelne polia, priatelia/nepriatelia, varovania, lepsia administracia, ovela lepsie moznosti nastavenia moderatorov a moderovania, globalne oznamy, zalozky, pravidla fora, atd... je toho strasne vela, kto si to chce pozriet komplet tak tu je nejaky zoznam novych veci v phpbb3 http://www.phpbb.com/about/features/Takze ako vidite tych zmien je dost :) dufam ze si vsetci velmi rychlo nane zvykneme a vychytam este nejake mensie muchy ale inac si myslim ze je to jednoznacne posun vpred  Ked uz sme pri tych zmenach tak by ste si mohli podoplnat nove 2 polia ktore som pridal ku registracii aj do profilu :) su to kraj a auto. Venoval som tomuto strasne vela casu tak dufam ze to potesi a splni ucel .) Ak by ste nasli nejaku chybu tak treba mi dat vediet, galeriu som este celkom nedotiahol treba tam par veci spravit a hlavne prelozit do SVK ale ostatne veci by uz mali fungovat bezproblemovo 
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Štv Feb 26, 2009 23:53 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
tak som to tu trosku premazal 
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
M3driver
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Ned Mar 01, 2009 22:03 |
|
Registrovaný: Pon Aug 07, 2006 11:26 Príspevky: 1954 Bydlisko: EAST SIDE
Auto: M3, X5 4,8is
Kraj: Bratislavský
|
VK-844AY píše: Čo sa to tu deje? Stránka je pomalá a po každom druho clik-u mi vypisuje hovadiny a vyhodí ma zo stránky! podobne 
_________________ kupim poloos na E30 s abs! pasuje z http://bmwfans.info/parts/catalog/33211226901/E36 M3 3.2 --> E46 M3 3.2 --> ... 
|
|
| Hore |
|
|
|
Dogg88
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Pon Mar 02, 2009 6:34 |
|
Registrovaný: Ned Jan 25, 2009 16:54 Príspevky: 1892 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Auto: E36 kupe
|
|
Mam ten isty problem plus niekedy ma samo odhlasi ked otvorim topic v novej karte...
|
|
| Hore |
|
|
|
viktorko22
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Štv Mar 05, 2009 9:56 |
|
Registrovaný: Pia Sep 05, 2008 14:25 Príspevky: 419 Bydlisko: near Trebišov, ale váčšinou BA
Auto: E46 318d
|
Mne to tiež robí, vyhadzuje ma z topicov 
_________________ E46 318d M47 stahlblau metallic
|
|
| Hore |
|
|
|
pgrno
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Pia Mar 06, 2009 18:49 |
|
Registrovaný: Pia Júl 27, 2007 22:14 Príspevky: 364 Bydlisko: Bratislava
Auto: Mercedes A
|
|
na pisanie sprav si treba zvyknut, ale je to posun vpred.
vsimol som si ze z mozilly mi nejde prihlasenie do fora. vzdy na to vyhodi. nejaky cas to chodilo, teraz nie a nie sa prihlasit. cez explorer to ide. dokonca zostanem aj zapamatany ako prihlaseny obcas.
nevies co s tym moze byt, alebo co si mam nastavit, prip na fore nastavit ? Peter
_________________ Mercedes A-Class ex E36 Touring
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Sob Mar 07, 2009 23:35 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
pgrno píše: na pisanie sprav si treba zvyknut, ale je to posun vpred.
vsimol som si ze z mozilly mi nejde prihlasenie do fora. vzdy na to vyhodi. nejaky cas to chodilo, teraz nie a nie sa prihlasit. cez explorer to ide. dokonca zostanem aj zapamatany ako prihlaseny obcas.
nevies co s tym moze byt, alebo co si mam nastavit, prip na fore nastavit ? Peter vymaz si cookies v mozille a pojde vsetko ako ma CTRL + SHIFT + DEL, tam zaskrtni cookies, a klikni na odstranit osobne udaje 
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Sob Mar 07, 2009 23:36 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
to spomalenie a vypadky sa snazim riesit s webhostingovou spolocnostou, momentalne som ale bol tyzden mimo tak neviem ci sa to uz vyriesilo resp. v akom to je stadiu
|
|
| Hore |
|
|
|
M3driver
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Str Mar 18, 2009 9:20 |
|
Registrovaný: Pon Aug 07, 2006 11:26 Príspevky: 1954 Bydlisko: EAST SIDE
Auto: M3, X5 4,8is
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Str Mar 18, 2009 17:39 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
M3driver píše: mne to preslo no uz som to vyriesil problem bol na nasej strane, stale sa vytazovala databaza naplne
|
|
| Hore |
|
|
|
patres
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Štv Mar 26, 2009 1:27 |
|
Registrovaný: Str Máj 14, 2008 11:19 Príspevky: 3754 Bydlisko: Bratislava,Solcany,Topolcany
Auto: E36 328i qp
|
|
Nazdarek...mozno je to tou neskorou hodinou:DD ale nedaju sa mi upravovat fotky v albume.....cize napr.vymazat Dam si ze spravovat albumy a hodi mi to nejaku zmenu hesla.....ako to presne funguje? thanx
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Pon Apr 05, 2010 15:07 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
patres píše: Nazdarek...mozno je to tou neskorou hodinou:DD ale nedaju sa mi upravovat fotky v albume.....cize napr.vymazat Dam si ze spravovat albumy a hodi mi to nejaku zmenu hesla.....ako to presne funguje? thanx Vecer sa nato pozriem 
|
|
| Hore |
|
|
|
dracik.bmw
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Pon Apr 12, 2010 18:24 |
|
Registrovaný: Uto Jún 12, 2007 13:37 Príspevky: 2763 Bydlisko: Topolcany
Auto: non
Kraj: Nitriansky
|
|
Neviem kde to mam napisat ale mam problem si vymazat precitane spravy...Ked dam vymazat a potvrdim vymazanie tak my ich aj tak nezmaze...A uz my stoja dalsie spravy na precitanie!!!Ktore my nejde otvorit...
|
|
| Hore |
|
|
|
patres
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Str Apr 14, 2010 10:35 |
|
Registrovaný: Str Máj 14, 2008 11:19 Príspevky: 3754 Bydlisko: Bratislava,Solcany,Topolcany
Auto: E36 328i qp
|
|
[quote="dracik.bmw"]Neviem kde to mam napisat ale mam problem si vymazat precitane spravy...Ked dam vymazat a potvrdim vymazanie tak my ich aj tak nezmaze...A uz my stoja dalsie spravy na precitanie!!!Ktore my nejde otvorit...[/quote]
Drako staci? :)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: forum bezi na phpBB 3 Napísal: Str Apr 14, 2010 16:15 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
dracik.bmw píše: Neviem kde to mam napisat ale mam problem si vymazat precitane spravy...Ked dam vymazat a potvrdim vymazanie tak my ich aj tak nezmaze...A uz my stoja dalsie spravy na precitanie!!!Ktore my nejde otvorit... hmm stale mas s tym problem?
|
|
| Hore |
|
|
|