|
|
| Autor |
Správa |
|
BlackMW
|
Predmet príspevku: Re: Registracia do BMWKLUBu SK Napísal: Pon Jún 25, 2007 11:23 |
|
 |
| BMW Waffenschmiede Pressburg |
 |
Registrovaný: Pon Máj 21, 2007 8:31 Príspevky: 3886 Bydlisko: Bratislava
Auto: E38, E36 QP M3+B3
Kraj: Bratislavský
|
TiTAN píše: je potrebné vytvoriť materiálno-technické zabezpečenie (zástavy, altánky, časomiery, kužele, ...). Z týchto dôvodov sa vedenie BMWKLUBu SK rozhodlo vytvoriť členský príspevok, ktorého výška je dobrovoľná a nebude nikde zverejňovaná.
taka dobra casomiera nemoze byt zla ale je kurevsky draha..
radovo tisice eur..
rozmyslam ale ze by som teoreticky vedel zbuchat taku amatersku
(opticke zavory 7m, led displej cca 20 cm na vysku,
spojene 400 m kablom a mikroprocesor.. radiovo to neviem spravit)
s nakladmi na 1 drahu cca 10.000 a kazda dalsia draha cca +4.000
bolo by to zaujmave ?
resp. vedel by som teoreticky na vlastne naklady zabezpecit casomjeru
na slalom, ak start aj ciel budu blizko pri sebe netreba kabel a staci 1 fotobunka..
lenze cas na sprinte je zaujmavejsi..
nevie niekto odniekial nenavratne pozicat 2 balenia UTP kablu ? (po 305 metrov to byva balene)
_________________ same shit, different day.. There's no replacement for displacement.. wo kein vanos da, kann kein vanos kaputt gehen.
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Napísal: Pon Jún 25, 2007 15:56 |
|
Registrovaný: Uto Máj 15, 2007 19:24 Príspevky: 3636 Bydlisko: LUBOVNIANSKA1
Auto: E36 320iSDN
|
|
nekdo sa rozsupol :) vcera som videl ze nemci to meraju njak ze ti daju snimac na koleso a to je uz ina presnota....meralo to komplet vsetko
_________________ E36 sedan 320iSDN rv 97 FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242 www.indaclub.sk
|
|
| Hore |
|
|
|
Diablo
|
Predmet príspevku: Re: Registracia do BMWKLUBu SK Napísal: Pon Jún 25, 2007 17:39 |
|
Registrovaný: Štv Aug 03, 2006 7:08 Príspevky: 2730 Bydlisko: Ružomberok
|
BlackMW píše: TiTAN píše: je potrebné vytvoriť materiálno-technické zabezpečenie (zástavy, altánky, časomiery, kužele, ...). Z týchto dôvodov sa vedenie BMWKLUBu SK rozhodlo vytvoriť členský príspevok, ktorého výška je dobrovoľná a nebude nikde zverejňovaná. taka dobra casomiera nemoze byt zla ale je kurevsky draha.. radovo tisice eur.. rozmyslam ale ze by som teoreticky vedel zbuchat taku amatersku (opticke zavory 7m, led displej cca 20 cm na vysku, spojene 400 m kablom a mikroprocesor.. radiovo to neviem spravit) s nakladmi na 1 drahu cca 10.000 a kazda dalsia draha cca +4.000 bolo by to zaujmave ? resp. vedel by som teoreticky na vlastne naklady zabezpecit casomjeru na slalom, ak start aj ciel budu blizko pri sebe netreba kabel a staci 1 fotobunka.. lenze cas na sprinte je zaujmavejsi.. nevie niekto odniekial nenavratne pozicat 2 balenia UTP kablu ? (po 305 metrov to byva balene)
Zaujmavé to je určite. Bola by to čistá popičovka. este sa dohodneme ako to vyfinancujeme a možeš sa do toho pustiť. Vedel by si to stihnúť do nášho zrazu? Samozrejme aby to bolo na dve dráhy.
_________________ ola ola emtroáááá
|
|
| Hore |
|
|
|
jariq
|
Predmet príspevku: Napísal: Pon Jún 25, 2007 20:51 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Str Júl 19, 2006 21:23 Príspevky: 661 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 330ci
Kraj: Žilinský
|
|
s tym kablom to nebude problem , to viem zariadit
_________________ BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic ex BMW 325 TDS boston grun mettalic[ Technicky Dokonaly Stroj] [ Totalne Drahy Servis] 
|
|
| Hore |
|
|
|
BlackMW
|
Predmet príspevku: Re: Registracia do BMWKLUBu SK Napísal: Pon Jún 25, 2007 23:04 |
|
 |
 |
|
Diablo píše: Zaujmavé to je určite. Bola by to čistá popičovka. este sa dohodneme ako to vyfinancujeme a možeš sa do toho pustiť. Vedel by si to stihnúť do nášho zrazu? Samozrejme aby to bolo na dve dráhy. jj budem snazit.. mam totiz rozrobeny este jeden projekt a volneho casu je malo.. jariq píše: s tym kablom to nebude problem , to viem zariadit
super, to by znizilo naklady..
takze vsetko co mi chyba su spolahlive opticke zavory,
vsetko ostatne viem zabezpecit z vlastnych zdrojov.
Skusal som stavebnice za 300/ks ale stali za howno, treba nieco
profesionalnejsie. Nasiel som za 1700,- /ks:
http://www.copper.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=45
jednu si kupim hned na testovanie, musi to spolahlivo ficat na slnku
a zvladat zachytit zelezo pohybujuce sa 200 km/h  co by nemal byt problem..
Takze ak jariq zozenie ten kabel ostava visiet cca 5.000 sk na dalsie 3 zavory..
_________________ same shit, different day.. There's no replacement for displacement.. wo kein vanos da, kann kein vanos kaputt gehen.
|
|
| Hore |
|
|
|
kačo
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 8:12 |
|
Registrovaný: Sob Sep 02, 2006 10:10 Príspevky: 2424 Bydlisko: MARTIN
Auto: E46 v M3 pakete
|
|
ak myslis optickou zavorou opticky snimac, tak by som vedel mozno zabezpecit nejake kvalitne ......
samozrejme by sa museli kupit ...
_________________ E36 325 TDS (ex) E46 MT-330CI (ex) E46 v M3 pakete
Ponúkam prácu popri práci alebo škole. Žilinský kraj. Treba mi poslať životopis.
|
|
| Hore |
|
|
|
BlackMW
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 9:16 |
|
 |
 |
|
kaco píše: ak myslis optickou zavorou opticky snimac, tak by som vedel mozno zabezpecit nejake kvalitne ...... samozrejme by sa museli kupit ...
optickou zavorou myslim opticku zavoru
t.j. hotovy spolahlivy komponent ktory len pripojim na kable a oproti mu nastavim odrazku a nebude sa to iebat podla toho ktorym smerom letja oblaky..
ak mas nieco co vyzera lepsie ako ten PEM5D (vid link vyssie) hod sem link a cenu..
Ten PEM5D je dokonca vodotesny a napisali mi velkoobchodnu cenu 1166 sk bez dph /ks..
|
|
| Hore |
|
|
|
kačo
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 11:55 |
|
|
zaslas som poziadavku na ponuku na podobny alebo lepsi model
pockam a uvidim :)
Ponúkam prácu popri práci alebo škole. Žilinský kraj. Treba mi poslať životopis.
|
|
| Hore |
|
|
|
Diablo
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 13:41 |
|
Registrovaný: Štv Aug 03, 2006 7:08 Príspevky: 2730 Bydlisko: Ružomberok
|
100RM píše: Ostali mi na Slovenskom ucte 3 koruny, tak ich snad poslem ...  Ale ne, rad prispejem aby som sa dostal do clenskej sekcie, ale nechcem byt v O.Z. Je to tak mozne ?
Prispieť môžeš aj keď nechceš byť členom. Ale do členskej sekcie budú mať prístup len členovia O.Z. , kedže tam budú informácie týkajúce sa členov.
_________________ ola ola emtroáááá
|
|
| Hore |
|
|
|
kačo
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 14:47 |
|
|
|
cize pokial niesom clenom tak tu clensku sekciu newidim, alebo este nieje zriadena ???
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 16:23 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 2010 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
|
kačo píše: cize pokial niesom clenom tak tu clensku sekciu newidim, alebo este nieje zriadena ???
este nieje zriadena ale bude
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
MT-SPEEDY
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 16:34 |
|
Auto: E36 318i Touring
|
kačo píše: cize pokial niesom clenom tak tu clensku sekciu newidim, alebo este nieje zriadena ???
Malo by to fungovat podobne ako na ceskom bmwklube. Niektore casti fora budu volne, ale niekam sa dostanes len ak si clen o.z.
_________________ Noemovu archu postavil amater,Titanic profesionali...E36 318i Touring titansilber metallic
|
|
| Hore |
|
|
|
balino
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 16:48 |
|
Registrovaný: Uto Máj 15, 2007 19:24 Príspevky: 3636 Bydlisko: LUBOVNIANSKA1
Auto: E36 320iSDN
|
budu tam nahe baby na bmwckach a atd... 
_________________ E36 sedan 320iSDN rv 97 FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242 www.indaclub.sk
|
|
| Hore |
|
|
|
BlackMW
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 17:18 |
|
 |
 |
|
kačo píše: zaslas som poziadavku na ponuku na podobny alebo lepsi model  pockam a uvidim :)
kam ? daj link alebo co..
ja som odjebnal 2 ks toho PEM5D aby bola VO cena a aby som mohol zacat testovat..
|
|
| Hore |
|
|
|
BlackMW
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Jún 26, 2007 17:21 |
|
 |
 |
|
|
hej forumove vyssie bytosti, mozno by bolo rozumne spravit novu temu 'casomjera start' pod '!!! uz funguje oficialne !!!' lebo uz sme s tym jemne OT.
|
|
| Hore |
|
|
|