header

Autodoplnky
BMWolej.skbanner
banner
facebook logo

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Autor Správa
PoslaťPredmet príspevku: Re: Vymena oleja v prevodovke X5,r.v. 2004, 155 000 km,autom
Napísal: Ned Apr 10, 2011 16:41 
Obrázok užívateľa

Auto: A6 3,0Tdi 315k/620Nm
Kraj: Žilinský
pietroX3 píše:
Ja som si olej dal menit v BMW servise v Taliansku. Stalo to 221euro. Myslim ze prevodovka na X3 je ta ista ako na X5. Takze na Slovensku je to dost drahsie. Ale my slovaci sme bohatí tak nas zdieraju kde sa len da.

Nemas pravdu. Je ina.

PoslaťPredmet príspevku: Re: Vymena oleja v prevodovke X5,r.v. 2004, 155 000 km,autom
Napísal: Ned Jan 01, 2012 1:41 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW e39 530dA Tour
Kraj: Bratislavský
LLuKKi píše:
Tak jestli děláš převodovky tak si řekl pěknej kec! Do GM se podle BMW LT 71141 právě dávat nemá! Origo tam patří ETL 8045e nebo nějak tak a to je Dexron III Texaco ;-) , a dexron VI je na bází dexronu III akorád více vydrží a má větší schopnosti (ochrany,mazací atd)

Sry ale kecy tu hovoris ty, origo do GM prevodoviek ide specifikacia LT 71141. Je to dane vyrobcom. Vyrobca je iba taky ze GM. Olej ma byt zlty. GM prevodovky su na zle vymeny dost haklive, daj si tam cerveny, ruzovy, oranzovy s hnedymi slonikmi no garantujem ti odidenie prevodovky. Mne to tak spravili, naliali tam nejaky hnus, odisla prevodovka a ked som tam uz ja dolial spravny uz jej to moc nepomohlo, ale ja som sa aspon poucil. Pisem sice neskoro ale hladam nejaku nahradu za auto tak ked tu niekto bude citat toto vlakno tak nech neda na rady niekoho kto tu "keca". Osobne by som si dal vymenit olej do servisu BMW ked by som vedel ze tam bol cely cas vymienany, takto ti tak ci tak musia dat na vymenu a robotu zaruku a keby daco, mali by to riesit oni takze si ochraneny....

pribehy-nasich-aut/nika-t32677.html

kalendár Bmwklub.sk 2013

Napísal: Pia Jan 06, 2012 2:11 
Obrázok užívateľa

Auto: A6 3,0Tdi 315k/620Nm
Kraj: Žilinský
MACO - pises uplne spravne, len ta posledna veta , ked sa zamyslis, nie je dobra. Vymenim Ti olej v prevodovke,filter,tesnenie, spravi sa adaptacia. Po napr. 2000km Ti odide prevodovka, pretoze nejaka kovova cast v prevodovke uz opotrebenim nevydrzi a odidisla by tak ci tak,myslis, ze Ti potom bude ten kto Ti menil olej aj zadarmo prevodovku opravovat? Nemyslim , ze spravne pises,za to sa Ti predsa nikdo nezaruci... Zaruku Ti moze dat servisak akurat na spravnost oleja a spravny postup vymeny,aby sa spravilo vsetko ako sa ma robit. Ale ze Ti nieco nahodne potom odide, Ti nikto zaruku neda, predsa servisak na tom auto nejazdi, suciastky Ti nemenil za nove... Nam sa to este nikdy nestalo...

Naposledy upravil lubomt dňa Ned Jan 15, 2012 2:14, celkovo upravené 1

Napísal: Str Jan 11, 2012 14:19 

Auto: bmw X5
Kraj: Trnavský
čau skús v Pn servis roka na vršku menili mi olej aj filtre nedávno v prevodovke majú na to mašiny a vedia čo robia .
Maro .

Profil Osobný album  

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Stránka 3 z 3 [ Príspevkov: 34 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia