|
|
| Autor |
Správa |
|
donaifel
|
Predmet príspevku: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pon Nov 22, 2010 3:52 |
|
Auto: X5
Kraj: Bratislavský
|
|
Ahojte, nieviete mi niekto poradiť ako vymažem servisný interval na E70? Stále mi bliká, že mám skontrolovať brzdovku a neviem sa toho zbaviť.
Keď nemám v aute bluetooth ale mam ho v X6. Je možné to nejak prehodiť do X5?
A ešte posledné. Neviem, či mám v aute bufík. Neviete mi niekto poradiť ako by som to zistil? V menu mam tu moznost na priame kurenie taku zasednutu a je tam len casovy interval ale aj tak fuka studeny vzduch. Myslim ale, ze tam bude bufik lebo aj ked je zima, tak auto kury uz po pol kilometri. Mám 3.0sd
Díky za rady a športu zdar :)
|
|
| Hore |
|
|
|
airbone
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Str Nov 24, 2010 17:45 |
|
Registrovaný: Sob Máj 05, 2007 19:44 Príspevky: 2712 Bydlisko: doma
Auto: E60 545i 333PS
Kraj: Prešovský
|
|
je to len pridavny prihrev a to co mas v menu je ventilacia, nie kurenie.
_________________ Opravy vypadanych pixelov na budikoch, vsetky opravy a upravy budikov BMW a preprogramovanie. Opravy MID displejov, ABS RJ, budiky inych znaciek PROFI BMW Diagnostika ISID / ISSS 
|
|
| Hore |
|
|
|
maros.x5
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Str Nov 24, 2010 18:17 |
|
Auto: E70 3.0sd
|
Servisný interval sa dá vymazať iba cez počítač, a bluetooth sa prehodiť neviem či dá, tam bude problém s kabelážou, ale sa dá domontovať aftermarket a bude fungovať ako originál napríklad toto http://www.saunika.sk/hands-free-sady/originalne-hf-sady/bt-bmw-hands-free---2169/, spoľahlivá firma, bral som od nich nejaké veci do mojej E70, odporúčam.
_________________ BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, zníženie 40mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP 12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, výfuk Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbehNissan 350z kabrio ex Mazda 6 2.3i ex Mazda 323F 1.8i
|
|
| Hore |
|
|
|
donaifel
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Štv Nov 25, 2010 1:10 |
|
|
airbone píše: je to len pridavny prihrev a to co mas v menu je ventilacia, nie kurenie. Čau, je mi jasné, že je to len príhrev. Moja otázka skôr bola, že kde sa nachádza webasto ( chcem ho nájsť, či ho tam vôbec mám ) a ak áno, tak či to nejde nejak odblokovať aby to fungovalo aj nezávysle. Brácho má Q7 a práve takto to spravil...
|
|
| Hore |
|
|
|
donaifel
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Štv Nov 25, 2010 1:13 |
|
|
maros.x5 píše: Servisný interval sa dá vymazať iba cez počítač, a bluetooth sa prehodiť neviem či dá, tam bude problém s kabelážou, ale sa dá domontovať aftermarket a bude fungovať ako originál napríklad toto http://www.saunika.sk/hands-free-sady/originalne-hf-sady/bt-bmw-hands-free---2169/, spoľahlivá firma, bral som od nich nejaké veci do mojej E70, odporúčam. Díky za odpoveď. No viem, že k bluetoth patrí riadiačka a anténa. Otázka znie: Keby som zobral riadiačku a anténu z X6 a napojil do X5, či by sa nezobrazilo v menu bluetoth a proste by to fičalo... Ak nemám v aute túto funkciu, tak sú tam vôbec mikrofóny od výroby? Kde nájdem v X6 túto riadiačku a anténu? Dik
|
|
| Hore |
|
|
|
ROVBO
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pia Nov 26, 2010 8:09 |
|
Registrovaný: Ned Aug 29, 2010 11:11 Príspevky: 9 Bydlisko: ZLATE MORAVCE
Auto: 635CSi,X5
Kraj: Nitriansky
|
DONAIFEL, WEBASTO BY SI MAL WIDIET PRI MOTORE WPRAWO. AAK JE TO PREDHREW, NIE JE PROBLEM SPRAWIT Z TOHO NEZAWISLE NA DIALKOWE. W BA JE WEBASTO PRI ISTROCHEME PROTI ORION´SWIETIDLAM. KED TO CHCES ZA ROZUMNU CENU, DOBEHNI DO ZM 
|
|
| Hore |
|
|
|
jabmw
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pia Nov 26, 2010 17:01 |
|
Registrovaný: Štv Feb 18, 2010 17:06 Príspevky: 140 Bydlisko: Žilina
Kraj: Žilinský
|
ROVBO píše: DONAIFEL, WEBASTO BY SI MAL WIDIET PRI MOTORE WPRAWO. AAK JE TO PREDHREW, NIE JE PROBLEM SPRAWIT Z TOHO NEZAWISLE NA DIALKOWE. W BA JE WEBASTO PRI ISTROCHEME PROTI ORION´SWIETIDLAM. KED TO CHCES ZA ROZUMNU CENU, DOBEHNI DO ZM  na E70 je pod autom...
|
|
| Hore |
|
|
|
donaifel
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pia Nov 26, 2010 17:37 |
|
|
|
Tak viete mi niekto poradiť kde presne ho nájdem? Zajtra si idem do servisu menit zimne kolesa, tak ked ho budem mat na zdvihaku, tak nech to hned pokukam... Ked som mal Galaxy, tak tam bol bufik na lavej strane pod autom a hlavne bolo vidno vyfuk. Bracho na Q7 ho tiez nasiel podla vyfuku ale ja som bol pod autom a nikde nic, tak preto sa pytam, ci vie niekto kde presne je bufik a pripadne kde je od neho vyfuk?
|
|
| Hore |
|
|
|
AlienZV
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Ned Nov 28, 2010 11:53 |
|
Registrovaný: Pon Sep 13, 2010 11:17 Príspevky: 338 Bydlisko: ZV,BB
Auto: len nemecké
Kraj: Banskobystrický
|
Na X5 ho asi len tak nenajdes...cely podvozok je oplastovany 
_________________ "S dieselovým motorom je to ako so ženou...človek musí vedieť ako s tým narábať" :) Seat Leon 1.4 16V EX E46 318D+chip 5,5l/100km dlhodobo EX E70 X5 3.0xDrive 10l/100km + chip na 277hp E60 525D LCI xDrive 8l/100km (ZV-KE 6,4l)
|
|
| Hore |
|
|
|
donaifel
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Ned Nov 28, 2010 13:44 |
|
|
|
Plasty sa daju dat jednoducho dole, to nie je problem. Ale ak by bolo webasto pod autom, tak by tam bol vyfuk a ten by bolo vidno aj tak. Jeden tu pise, ze je to v motore, druhy, ze pod autom a na nemeckom fore zas pisu, ze E70 maju len elektricky dohrev v motore, ktory sa neda prerobyt na nezavysle kurenie. Tak a teraz co z toho si mam vybrat?
|
|
| Hore |
|
|
|
AlienZV
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pia Dec 03, 2010 10:36 |
|
Registrovaný: Pon Sep 13, 2010 11:17 Príspevky: 338 Bydlisko: ZV,BB
Auto: len nemecké
Kraj: Banskobystrický
|
donaifel píše: Plasty sa daju dat jednoducho dole, to nie je problem. Ale ak by bolo webasto pod autom, tak by tam bol vyfuk a ten by bolo vidno aj tak. Jeden tu pise, ze je to v motore, druhy, ze pod autom a na nemeckom fore zas pisu, ze E70 maju len elektricky dohrev v motore, ktory sa neda prerobyt na nezavysle kurenie. Tak a teraz co z toho si mam vybrat? Podla mna je pod autom....obcas vypusti taku paru spopod auta 
_________________ "S dieselovým motorom je to ako so ženou...človek musí vedieť ako s tým narábať" :) Seat Leon 1.4 16V EX E46 318D+chip 5,5l/100km dlhodobo EX E70 X5 3.0xDrive 10l/100km + chip na 277hp E60 525D LCI xDrive 8l/100km (ZV-KE 6,4l)
|
|
| Hore |
|
|
|
Screw
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pia Júl 08, 2011 11:26 |
|
Registrovaný: Pon Feb 18, 2008 12:50 Príspevky: 12 Bydlisko: Bošany
Auto: BMW X5 3.0d E70
Kraj: Trenčiansky
|
|
| Hore |
|
|
|
maros.x5
|
Predmet príspevku: Re: Servisny interval,bluetooth a bufík Napísal: Pia Nov 11, 2011 20:30 |
|
Auto: E70 3.0sd
|
donaifel píše: Ahojte, nieviete mi niekto poradiť ako vymažem servisný interval na E70? Stále mi bliká, že mám skontrolovať brzdovku a neviem sa toho zbaviť. nechce sa mi zakladať novú tému, žil som v tom že servisné intervaly, ako olej, brzdovka, obloženia, sa resetujú cez počítač, to mi povedal prijímací technik v BMW, ale našiel som toto, neviem či to už tu bolo, a podľa toho to ide resetnúť jednoducho. Reset servisného indikátora Vozidlo je vybavené 'servisom podľa podmienok' Poznámka: Nevykonávajte nijaký reset pred ukončením úkonov údržby Hodiny palubného počítača musia byť nastavené správne (nastavenie času pozrite návod na používanie) Ak je akumulátor odpojený, hodiny palubného počítača počas odpojenia stoja Reset každej servisnej položky sa vnútorne počíta Počítadlo sa používa na určenie, či je potrebný doplnkový servis Poznámka: Postup resetu je účinný iba v prípade, ak je servisná položka pri 80% alebo menej svojej životnosti Poznámka: Položku servisu bŕzd možno zresetovať iba v prípade, ak snímač opotrebovania bŕzd pracuje správne Ak bol servis vykonaný, zresetujte každú príslušnú ikonu Používané ikony na displeji: Pozrite 'Doplňujúce informácie o údržbe' Pokračujte nasledujúcim spôsobom: Zapnite zapaľovanie Stlačte a podržte stlačené tlačidlo počítadla denne odjazdených kilometrov Podržte resetovacie tlačidlo stlačené 10 sekúnd Prvá položka servisu sa zobrazí Krátko stlačte tlačidlo na zobrazenie ďalších položiek servisu Na reset zvolenej položky servisu stlačte tlačidlo a podržte ho stlačené 3 sekundy Na displeji sa zobrazí 'Reset?' [Resetovať?] Stlačte a opäť podržte stlačené tlačidlo 3 sekundy Servisná položka bola resetovaná Pokračujte s ďalšou položkou servisu v prípade potreby možno to niekomu pomôže
_________________ BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, zníženie 40mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP 12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, výfuk Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbehNissan 350z kabrio ex Mazda 6 2.3i ex Mazda 323F 1.8i
|
|
| Hore |
|
|
|