Registrovaný: Ned Feb 28, 2010 20:09 Príspevky: 239 Bydlisko: Poltár
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický
Čaves. Vie mi niekto poradiť, ako resetnút interval na predných brzdách? Viem, že mám strčiť kľúčik do dierky a na niekoľko sekúnd držať tlačítko pri tachometri. Nabehne mi tam 19 vecí pekne pod sebou v angličtine, ale neviem ktorá čo znamená. Stisol som "test system" a prístrojovka sa rozsvietila ako vianočný stromček.... :-) Neviem, ktorý z tých riadkov sa týka bŕzd a ako to resetnem. Vie mi niekto poradiť?
Registrovaný: Str Júl 15, 2009 21:07 Príspevky: 277 Bydlisko: Harstad, Norge
Auto: E66 745Li
Kraj: Zahraničie
Vopred sa ospravedlnujem, ak budu fotky prilis velke, ale som bez laptopu, takze som to uploadoval cez iPhone.
Ty sa pravdepodobne dostanes sem
Je to tym, ze kluc vlozis a drzis tl. na budikoch. Musis totizto po vlozeni kluca stlacit tl. START/STOP bez nohy na brzde a az potom drzat to tl. na budikoch. Potom to vyzera takto:
_________________ Nejazdim tak rychlo, letim tak nizko! [BOEING 745]
kua.... serwo..... ja ti hádam už budem musieť poslať nejakú fľašu...... Ďakujem Ti veľmi pekne.... presne to bolo treba spraviť..... stlačiť predtým tlačítko start stop.
Registrovaný: Str Júl 15, 2009 21:07 Príspevky: 277 Bydlisko: Harstad, Norge
Auto: E66 745Li
Kraj: Zahraničie
Hehe, pohoda. Ak sa dostanes do toho skryteho menu (jak sa ti podarilo predtym) a prejdes na 19-tu polozku (UNLOCKING) a tam zadas kod (sucet poslednych 5-tich cisel VIN kodu), tak sa ti tam spristupnia tie ostatne polozky v tom menu. Mozes si pozriet napr. aktualne napatie baterie, rychlost v digitalnej podobe, co je oproti budikom presne, vypisy zo senzorov a pod.
Inac obe menu sa daju vyvolat aj pri nastartovanom motore. Vtedy, ak drzis tlacitko, prve sa ti objavi to na resetovanie intervalov a ak drzis dlhsie, tak potom to skryte menu.
_________________ Nejazdim tak rychlo, letim tak nizko! [BOEING 745]
až bude čas, tak sa na to kuknem... len nechápem..... ako si môžem pozrieť rýchlosť v digitálnej podobe, keď budem stáť.....? :-) teda aspoň tak som to pochopil, že po zadaní kódu sa mi sprístupnia nejaké nové položky.... to že si pozriem aktuálny stav batérie chápem..... ale napríklad s tou rýchlosťou som z toho trošku mešuge..... :-)
Registrovaný: Ned Jan 02, 2011 0:29 Príspevky: 64 Bydlisko: Lučenec
serwo píše:
Inac obe menu sa daju vyvolat aj pri nastartovanom motore. Vtedy, ak drzis tlacitko, prve sa ti objavi to na resetovanie intervalov a ak drzis dlhsie, tak potom to skryte menu.
Serwo myslel tu rychlost za jazdy
_________________ Odkedy som videl bielu e46 320d 110kW s alu diskmi styling96 viem ake chcem auto. Problem je v tom ze stale len chcem...
kukol som sa na to....... ukázalo mi to aj napätie, aj momentálnu rýchlosť, že 0,0 km za hod...... ono to asi za jazdy nem pôjde...... keď je motor naštartovaný a idem, tak sa mi asi ťažko bude dať dostať do toho menu a ešte tam aj potvrdzovať súčet posledných piatich čísel win... či...? :-)
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre