|
|
| Autor |
Správa |
|
patolog7
|
Predmet príspevku: auto.prevodovka Napísal: Sob Jan 07, 2012 17:43 |
|
Kraj: Banskobystrický
|
|
vypisalo mi transmision overheated. preco sa mi to zobrazilo? mam prasknutu olejovu vanu na prevodovke a kvapka mi olej.moze to byt tym ze je malo oleja alebo mi prestal ist kolobeh vody v chladeni??? pozeral som nadobu kde je chladiaca zmes a kolobeh tam je ale ked som vypol motor nadobka sa mi zacala sama naplnat a hladina vody isla hore a raz dole.nechapem
|
|
| Hore |
|
|
|
serwo
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Sob Jan 07, 2012 19:40 |
|
Registrovaný: Str Júl 15, 2009 21:07 Príspevky: 277 Bydlisko: Harstad, Norge
Auto: E66 745Li
Kraj: Zahraničie
|
|
Prehriata prevodovka. Hod to na diag. Hadam bude v poriadku. Hlavne vymen vanu.
_________________ Nejazdim tak rychlo, letim tak nizko! [BOEING 745]BMW E39 528iA PRIBEH BMW E66 745Li PRIBEH
EX - S Fabia Combi, 1.4 16V, '04 EX - BMW E30 324d, '87 PRIBEH EX - S 130 GLS, '88 EX - S 125 GL, '87
|
|
| Hore |
|
|
|
airbone
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Pon Jan 09, 2012 19:22 |
|
Registrovaný: Sob Máj 05, 2007 19:44 Príspevky: 2712 Bydlisko: doma
Auto: E60 545i 333PS
Kraj: Prešovský
|
patolog7 píše: vypisalo mi transmision overheated. preco sa mi to zobrazilo? mam prasknutu olejovu vanu na prevodovke a kvapka mi olej.moze to byt tym ze je malo oleja alebo mi prestal ist kolobeh vody v chladeni??? pozeral som nadobu kde je chladiaca zmes a kolobeh tam je ale ked som vypol motor nadobka sa mi zacala sama naplnat a hladina vody isla hore a raz dole.nechapem clovece vozit sa vedome s prasknutou vanou a stracat olej z prevodovky je dost dobra haluz...... dufaj ze nebudes potrebovat brzy novu......
_________________ Opravy vypadanych pixelov na budikoch, vsetky opravy a upravy budikov BMW a preprogramovanie. Opravy MID displejov, ABS RJ, budiky inych znaciek PROFI BMW Diagnostika ISID / ISSS 
|
|
| Hore |
|
|
|
patolog7
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Pon Jan 09, 2012 20:58 |
|
|
airbone píše: clovece vozit sa vedome s prasknutou vanou a stracat olej z prevodovky je dost dobra haluz...... dufaj ze nebudes potrebovat brzy novu......
lenze ja som to zistil po dvoch tyzdnoch auto mam len tri tyzdne a povedal by som ze viac stoji na parkovisku ako jazdi.ani do servisu nepojdem dam ho odtiahnut
|
|
| Hore |
|
|
|
airbone
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Pon Jan 09, 2012 22:39 |
|
Registrovaný: Sob Máj 05, 2007 19:44 Príspevky: 2712 Bydlisko: doma
Auto: E60 545i 333PS
Kraj: Prešovský
|
patolog7 píše: lenze ja som to zistil po dvoch tyzdnoch auto mam len tri tyzdne a povedal by som ze viac stoji na parkovisku ako jazdi.ani do servisu nepojdem dam ho odtiahnut tak dobre si kupil veru... v inej teme si sa pytal ci s tym mozes jazdit a tuto som si myslel ze s tym aj jazdis, preto som napisal...... ked si z bb tak skus to odtiahnut rovno do bayernpartneru do zv, aspon sa brano bude mat s cim hrat. 
_________________ Opravy vypadanych pixelov na budikoch, vsetky opravy a upravy budikov BMW a preprogramovanie. Opravy MID displejov, ABS RJ, budiky inych znaciek PROFI BMW Diagnostika ISID / ISSS 
|
|
| Hore |
|
|
|
100RM
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Pon Jan 09, 2012 23:51 |
|
Registrovaný: Str Aug 02, 2006 19:20 Príspevky: 1000 Bydlisko: Prague city
Auto: e38 740iAG HighLine
Kraj: Zahraničie
|
tak a este ponaucenie na zaver: najskor citat pravidla, potom zakladat temy. Doporucujem zacat pravidlom k nazvu temy 
_________________ BMW 7. True definition of luxury. Yours.
|
|
| Hore |
|
|
|
patolog7
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Uto Jan 10, 2012 6:39 |
|
|
airbone píše: tak dobre si kupil veru... v inej teme si sa pytal ci s tym mozes jazdit a tuto som si myslel ze s tym aj jazdis, preto som napisal...... ked si z bb tak skus to odtiahnut rovno do bayernpartneru do zv, aspon sa brano bude mat s cim hrat.  davam to odtiahnut cez poistku mozno.zijem v irsku a tu mas take auta ze sa o ne vobec nestaraju.uz po meste behaju 12-ky rocnik a ked som sa pozrel do nej tak to bolo hotove smetisko a zvonka obuchane.proste tu auto je toaster 
|
|
| Hore |
|
|
|
lubomt
|
Predmet príspevku: Re: auto.prevodovka Napísal: Uto Jan 10, 2012 8:58 |
|
Registrovaný: Pon Jún 14, 2010 15:47 Príspevky: 374 Bydlisko: Martin, SK
Auto: A6 3,0Tdi 315k/620Nm
Kraj: Žilinský
|
patolog7 píše: vypisalo mi transmision overheated. preco sa mi to zobrazilo? mam prasknutu olejovu vanu na prevodovke a kvapka mi olej.moze to byt tym ze je malo oleja alebo mi prestal ist kolobeh vody v chladeni??? pozeral som nadobu kde je chladiaca zmes a kolobeh tam je ale ked som vypol motor nadobka sa mi zacala sama naplnat a hladina vody isla hore a raz dole.nechapem To nie je moc dobre. Ak mas diesel, mas plastovu vanu. Dufaj, ze sa neposkodila. Na poskodenie - spalenie z mala oleja staci aj 200metrov jazdy
|
|
| Hore |
|
|
|