... všetko o BMW ...
michy999 napísal:Zdravim
Mam jeden problem. Ak autu trocha vypalim v rezime sport, vyhodi sa mi kontrolka zhavenia DDE. Vypnem motor, skusam natocit a nic... Takto asi 3-4 krat skusam natocit, potom chyti. Prosim poradte, v com moze byt chyba ?Mam 530d 2002
Ospravedlnujem sa ked uz tu je taka tema, ale nenasiel som nic.
Dakujem moc
 vypol som klucik, otocil opat na start a DDE uz nezhaslo. nasilu som ho stratol, presiel par metrov a opat... opat som nasilu startol a siel sa kuknut... super zavzdusneny system, do motora islo vela vzduchu. Nastastie za mnou isiel kamos (MGSnake
 vypol som klucik, otocil opat na start a DDE uz nezhaslo. nasilu som ho stratol, presiel par metrov a opat... opat som nasilu startol a siel sa kuknut... super zavzdusneny system, do motora islo vela vzduchu. Nastastie za mnou isiel kamos (MGSnake  ), tak som sadol do auta, dosli sme do Ke po naftu, nalial som do auta a jazdim v pohode. Isto tam je nejaka netesnost a chyta vzduch. Akurat, ze ked je doost paliva, tak mu to az tak nevadi, ale ked uz je nadrz skoro prazdna, chyti vzduch a je hotovo. Tu temu co ti hodil starML si si precital? Vymenil 1 kruzok-tesnenie a bolo
), tak som sadol do auta, dosli sme do Ke po naftu, nalial som do auta a jazdim v pohode. Isto tam je nejaka netesnost a chyta vzduch. Akurat, ze ked je doost paliva, tak mu to az tak nevadi, ale ked uz je nadrz skoro prazdna, chyti vzduch a je hotovo. Tu temu co ti hodil starML si si precital? Vymenil 1 kruzok-tesnenie a bolo