... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

benito555
Autor témy
Auto: Bmw f11
Kraj: Prešovský

MULF Modul , kde sa da zohnat ?

Streda, 31. Decembra 2014, 08:48

MULF Modul , je vadny a pri zapojeni mi radio vypina , kde zohnam a ci treba po vymene preprogramovat?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: MULF Modul , kde sa da zohnat ?

Streda, 31. Decembra 2014, 09:40

Staci ho odpojit a premostit optiku.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Streda, 31. Decembra 2014, 12:59

benito555 napísal:
MULF Modul , je vadny a pri zapojeni mi radio vypina , kde zohnam a ci treba po vymene preprogramovat?

Ak nepouzivas telefon, tak vid. co napisal PetoK, inac novy stoj majland.
Da sa prehodit z ineho aute aj bez programovania, ale moze to potom robit sarapatu, napr vypisovat chybu SOS atd.

benito555
Autor témy

Streda, 31. Decembra 2014, 19:52

Chalani , ako nesom celkom antitalent , ale do elektroniky sa nepustam , ako sa da prepojit " premostit" a ten modul je len na radio alebo ma vplyv aj na ine veci? Mám ho odpojeny a radio neseka akurad obcas ma slaby signal. Ak by som zohnal ten modul kto to vie dat do kopy?

airbone

Štvrtok, 1. Januára 2015, 04:18

mulf modul nie je problem opravit. Problem je iny - nikto nie je ochotny takuto opravu zaplatit, lebo je vzhladom na moznu kupu pouziteho nerentabilna......

benito555
Autor témy

Štvrtok, 1. Januára 2015, 15:09

Neviem kolko by stal ta oprava , ale pouzity kus sa da zohnat co som uz pozeral od80 a vysie tak do 150 a to som aj na ebay hladal len to ze vecsinou boli na iny telef co mam ja napr ja mam pripravuna sony ericson a nasiel som tam na motorolu a atd . aki by to niekto vedel opravit a dal aj zaruku nejaku ze to bude vobec fungovat , som ochotny dat aj opravit ale zalezi aka je cena .

airbone

Piatok, 2. Januára 2015, 00:34

benito555 napísal:
Neviem kolko by stal ta oprava , ale pouzity kus sa da zohnat co som uz pozeral od80 a vysie tak do 150 a to som aj na ebay hladal len to ze vecsinou boli na iny telef co mam ja napr ja mam pripravuna sony ericson a nasiel som tam na motorolu a atd . aki by to niekto vedel opravit a dal aj zaruku nejaku ze to bude vobec fungovat , som ochotny dat aj opravit ale zalezi aka je cena .

neviem aku mas vybavu, ale ak vymenis ten modul za o nieco novsi, tak mozes fungovat so vsetkymi telefonmi cez bt. Nema zmysel to opravovat, oprava by stala min 120-150eur. Nerentabilne.

benito555
Autor témy

Piatok, 2. Januára 2015, 08:17

Dik za info , ale este ked som pozeral na ebay tak su tam aj novsie ale ak sa nemyslim bolo tam napisane pre bmw 530 ale 170kw takze novsi typ ja mam 04 r.v. da sa to pouzit? alebo najlepsie ak bude pisane aj na 160kw. sice mam cas do prace idem az o 2tyzdne potom pohladam na ebay aspon posta bude skoro zdarma.
Este jedna vec ten MULF modul to je len bluethut alebo aj nieco ine ovlada.
ja mam bisnis vybavu a hladam cd navigaciu najnovsiu, kde zozeniem? a som sa dopocul ze sa da preprogramovat ze by my lepsie ukazovalo alebo lepsie vzhlad ja mam povodny, a kto to dokaze okrem orig bmw servis ? dik

Mi00wa
Auto: Bmw 535d e60
Kraj: Zahraničie

Piatok, 2. Januára 2015, 12:20

zkus ještě allegro.pl mají tam zajímavé ceny. :smile:

airbone

Piatok, 2. Januára 2015, 18:10

zavisi to aku mas vybavu. Mas telefon v opierke? Ak hej, taj je to vybava telephone professional. Ja som to tak mal, prehodil som modul ze nejaky novsi z e90 a potom je potrebne este prekodovat vybavy a odkodovat SOS a funguje bezva. Aj s novymi iphone atd. Sparujes si telefon a potom uz volas cez idrive (tak isto aj vytacanie cisel apd).
Ak mas iny typ telefonnej vybavy, vacsinou staci vymenit modul za novsi, zavisi to co presne tam mas a aku vybavu, ale to sa da zistit ak napises VIN.
Ak nepotrebujes telefon a bt, tak staci vyhodit ten modul, premostit opticku pripojku do slucky a pripadne telefon odkodovat ako keby vo vybave nebol.

benito555
Autor témy

Piatok, 2. Januára 2015, 23:06

tak zatial nevyuzivam mobil ani bluethot v aute , ale pokial to nema vplyv na ine veci tak to este pocka ,, a uz davnejsie som ti posielal win uz sme pisali ohladom radia co som daval do opravy do nem. no poslednom case bud mam smolu alebo uz neviem auto sa drbe a nemam naladu stale neco opravovat , od vcera mi auto ide v nudzovom rezime alebo este horsie povedane , neviem ci sa spustila regeneracia alebo daco je v ... . vymeienal som pred 3 dnami riadiacku zhavenia a aj cistil pdf filter a zrazu auto pocas jazdy stratzilo rapidne vykon a to hned ako sa zohrial motor a chcel som ho prevetrat. idme za kamosom co mi opravuje auta ked mi oznami ze majland tak budem nuteny sa vratit k starej znacke co som mal . :-(

airbone

Sobota, 3. Januára 2015, 00:59

jednoducho ten mulf modul odpoj a premosti optickou sluckou (da sa kupit cez net). Ak to nechas tak a bude ho ta optika z dovodu vadneho MULF modulu neustale restartovat, tak sa ten modul s tebou rozluci predcasne.
Co sa tyka ostatnych zavad - plati jednoduche pravidlo - treba ist s niekym co ma origo bmw diagnostiku a venuje sa vyhradne tymto autam a motorom a ma s nimi skusenosti, tym padom aj rozumie tomu co robi a ostatnym suvislostiam. Univerzalni mechanici s univerzalnou diagnostikou ti s tym velmi nepomozu a mozno pomenia aj to co nie je treba.....
Ak motor spadol do nudzaku, musi byt zapisana chyba a okolnosti preco a ako k tomu doslo. Nato treba tomu motoru a jeho systemom aj rozumiet ako funguju.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 3. Januára 2015, 01:10

Sam by som to lepsie nenapisal:-))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

benito555
Autor témy

Sobota, 3. Januára 2015, 21:31

Modul mam odpojeny, ak je nutne dat tu slucku tak vies mi poslat link kde a co presne mam objednat? a co sa tyka servisu kamos ma kvalitnu a orig. diagnost na bmw ale ci sa tomu rozumie na 100%to neviem zatial som bol spokojny ale ked to nezisti kde mam ist kto je sikovnejsi a najblizsie od KK?

airbone

Sobota, 3. Januára 2015, 22:37

vyzera to takto:

http://www.ebay.de/itm/Kufatec-LWL-MOST ... 0723002894

mozno to niekde zozenies lacnejsie

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných