... všetko o BMW ...
MAX 38 napísal:Ahoj chalani,chcem vymenit E91 za E60 r.v 2008(mam ju uz aj vyskusanu).Chcem sa vas opytat,kedze je ta E60 na 18 diskoch(245/40),ci sa moze na ne nahodit aj pneumatika s profilom 45.Disky su Styling 135.Ak ano,je vobec niaky citelny rozdiel v konforte jazdy medzi tymito dvoma profilmi.Este dodam ze nechcem Run Flat pneu.Vopred dakujem za Vase rady alebo skusenosti.
MAX 38 napísal:Ak tomu dobre rozumien tak 225/40 R18 bude mat inu vysku pneumatiky ako napriklad 245/40 R18?
gabikh napísal:ako uz bolo spomenute, nemas to napisane v TP.... ja jazdim 245/40 no a tymi percentami nemas celkom pravdu, alebo si to napisal zle. je to sice pravda ten pomer , ale je to dvojnasobok vysky cize ak sa bavime o 245/40 tak je to 98mm cize vyska profilu je 49mm
gabikh napísal:ako uz bolo spomenute, nemas to napisane v TP.... ja jazdim 245/40 no a tymi percentami nemas celkom pravdu, alebo si to napisal zle. je to sice pravda ten pomer , ale je to dvojnasobok vysky cize ak sa bavime o 245/40 tak je to 98mm cize vyska profilu je 49mm
voMacK napísal:
gabikh napísal:no tak teoriu mame za seboua premeral som to prakticky a vysledok je taky, ze sa mylil kazdy z nas :) ano 245/40 je 245mm siroka a 98mm vysoka, ale nie od disku po kontaktnu cast pneumatiky s vozovkou, ale je to celkova vyska pneu ked je vyzuta z disku prilozim foto, cize ked si to clovek vypocita tam mu tam vyjde vyska profilu od dsiku po okraj pneumatiky 57mm, cize ak to nahodis na auto a pneu je zatazena tak realne ma tych 50mm od disku po cestu
jednoducha matematika a meter v ruke to len potvrdili... preboha ved ako by to vyzeralo ...keby si mal 10cm vysoky profil bolo by to ako balon ta guma ...
PeqpeK napísal:velmi pekne![]()
ale tych 5cm sa mi aj tak nezdai ked /40 je uz dost nizkoprofilova pneumatika, teraz to mame pekne ozrejmene
MAX 38 napísal:Mozem dat taky rozmer aj ked ich nemam napisane ako alternativu v technicaku a ani su neni na stitku pri dverach? Ja by som najradsej tam dal 225/45 R18 nie run flat.Podla tvojej stranky je to alternativa k tym 245/40 R18.Nie su take siroke a asi by tak netahali v kolajach.Lenze tiez su neni v technicaku.Viem ze disky sa daju pracne zapisat do TP ale neviem ako to je s pneumatikami.