Prejavuje sa to tak ze odomknem auto dialkovym ovladanim a hned na to zacnu blikat vystazne svetla.
Ked sa mi to stalo prvykrat tak som to bral za nejaky bug v elektronike nebral som to az tak vazne, ale dnes sa to zopakovalo zase.
Zopar poznamok pre analyzu
- mam nakodovane bliknutie pri domykani/zamykani
- stalo sa to uz druhy krat a v oboch pripadoch prsalo a bolo relativne vlhko, naposledy to bolo asi pred 5 tyzdnami
- do auta mi nezateka, teda aspon nemam mokry koberec (toto budem musiet este raz poriadne preverit)
- blikaju iba smerovky vonku, zelene sipky na pristrojovke a tlacitko pre vystazne neblikaju
- ak auto zase zamknem a odomknem tak to prestane a vsetko zase funguje ako ma
- ak to raz zacne blikat tak to nieje mozne vypnut tlacitkom pre vystrazne svetla a na packu smeroviek to taktiez nereaguje
Uz som aj trocha googlil a niesom jediny co zazil podobny problem.
Na M5board.com hovoria hlavne o baterke ze je zrejme na odchode, o anomaliach pri odchadzajucej baterke soms a docital uz aj tu, takze je to urcite vec na zvazenie.
Diagnostiku som dnes nezapajal takze neviem ci to vyhodilo nejake chyby.
No naposledy som ju mal pri sebe a hned som ju napojil ale pozeral som iba LCM, tam ziadne chyby neboli a pri sledovani live vystupov bolo znazornene ze smerovky blikaju.
Dalej som vtedy nic nepozeral kedze nic dalsie ma vtedy nenapadlo.
No teraz mam podozrenie na ze to ma nieco spolocne s alarmom a bateriou zaroven.
Bateria je asi 4 roky stara udrzbova, menil ju este predosli majitel, znacku nepoznam a ani si nepametam nazov.
Odkedy auto mam tak sa mi ju podarilo asi 2-3 krat vyslahat tak ze nedokazala natocit motor.
Destilku som dolieval minulu zimu a zatial este nekontroloval stav hladiny od vtedy.
So startovanim som problem zatial nemal.
V kazdom pripade budem kontrolovat baterku a sledovat kedy sa to vyskitne znova a hlavne ake napetie bude na baterke.
Stretol sa uz niekto s niecim podobnym aj tuna?
Kazdy postreh sa hodi.