... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

hakker
Autor témy
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Re: predne svetla pred liftom

Pondelok, 16. Júla 2012, 08:02

jasne nieje problem...len kruzky co su tam su take nejake divoke musim este daco vymysliet co tam dam miesto nich najradsej dake ledky to by sa dalo vyuzit ako drl...teraz tam mam svietenie na dialkove na cca 20%

ketxup
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Júla 2012, 10:11

hakker napísal:
jasne nieje problem...len kruzky co su tam su take nejake divoke musim este daco vymysliet co tam dam miesto nich najradsej dake ledky to by sa dalo vyuzit ako drl...teraz tam mam svietenie na dialkove na cca 20%

kto ti robil drl, prípadne nevieš v akom softe sa to dá nakódovať ??

hakker
Autor témy

Pondelok, 16. Júla 2012, 10:18

no najskr mi to robil lucky a potom mi to znizoval jararak... bo som to mal na 43% a moc to oslnovalo...
ale teraz to idem cele prerabat koly tomu ze do dialkovych idem dat xenony
mam uz aj v hmlovkach ...tak supnem aj do dialkovych

ketxup

Pondelok, 16. Júla 2012, 11:21

hakker napísal:
no najskr mi to robil lucky a potom mi to znizoval jararak... bo som to mal na 43% a moc to oslnovalo...
ale teraz to idem cele prerabat koly tomu ze do dialkovych idem dat xenony
mam uz aj v hmlovkach ...tak supnem aj do dialkovych

môže to vypadať fajn, u mňa skôr nepraktické nakoľko jazdievam v noci po meste prevažne alebo potom dosť frekventované cesty a tam ta ledva stíham prepínať medzi diaľkovými a stretávacími. neviem si to v reále predstaviť - no čo sa týka vzhľadu to asi vyzerá skvelo :thumbup:

hakker
Autor témy

Pondelok, 16. Júla 2012, 11:34

tiez jazdievam aj v noci
ked kupis dobru hid sadu tak neni co riesit a svietivost je super...
mam odskusane aj hmlovky v hmle a za dazda a je to o 100 krat lepsie ako klasicka halogenka
este do stretavacich svetiel zohnat daku 6000K ziarivku a budem spokojny teraz tam mam este klasicku 4300 taka zelenkava...
a ked mas dobre nastavene svetla tak by si nemusel stale prepinat ...ale to je len sila zvyku

ketxup

Pondelok, 16. Júla 2012, 12:37

hakker napísal:
tiez jazdievam aj v noci
ked kupis dobru hid sadu tak neni co riesit a svietivost je super...
mam odskusane aj hmlovky v hmle a za dazda a je to o 100 krat lepsie ako klasicka halogenka
este do stretavacich svetiel zohnat daku 6000K ziarivku a budem spokojny teraz tam mam este klasicku 4300 taka zelenkava...
a ked mas dobre nastavene svetla tak by si nemusel stale prepinat ...ale to je len sila zvyku

u mňa s tým nastavením je ešte problém, ale tak to budem riešiť postupne - mám zlomené tyčky na nastavovanie, ale najskôr musím poriešiť čidlo čo upravuje svetlú výšku (svieti mi kontrolka niva a aj diagnostika vyhodila predné čidlo, že je KO).

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní