Ako zistim aku navi mam?najjednoduchsie to je ist do zakladnej obrazovky [menu] -> set a nasledne v pravom rohu uvidime SW x-x/xx
Prve cislo indikuje generaciu navigacnej jednotky ktoru mate.
1, indikuje MKI/MK1
2, indikuje MKII/MK2
3, indikuje MKIII/MK3
4, indikuje MKIV/MK4
Druhe cislo (najpravdepodobnejsie cislo 1) hovori o tom, ako je jednotka nakodovana - 1 znamena color
Tretie cislo napoveda o verzi firmwaru. Napriklad verzia disku 18, upgraduje vasu MKIII/MK3 mechaniku na verziu 4.0 co vo vysledku bude 3-1/40
Klucove vlastnosti MKI/MK1 a MKII/MK2 KeyCD sa neuplatnuje ani na jednu z menovanych
Aj cezto, ze vyzeraju zhodne, vieme ich rozoznat podla hlasoveho ovladaca. MKI/MK1 ma muzsky hlas, MKII/MK2 pre zmenu zensky hlas. Zo zadnej strany ma MKII/MK2 modry a fialovy konektor, MKI/MK1 ma hnedy a cierny
GPS receiver je samostatny modul.
Klucove vlastnosti MKIII/MK3 MKIII/MK3 navigacia bola instalovana do vsetkych 3er vyrobenych po 6/2000 a vsetkych X5, 5er a 7er vyrobenych po 9/2000 do konca roku 2002.
MKIII/MK3 je jedina navigacia ktora potrebuje KeyCD. Ak robite upgrade z verzie nizsej ako V15 na verziu vyssiu ako V17, potom budete potrebovat aj toto CD.
Pre systemy MKIII/MK3, najvecsia softwarova zmena sa udiala medzi V17 a V18. Boli pridane featurky ako napriklad split-screen. Taktiez skrolovanie po mape je uz mozne.
Klucove vlastnosti MKIV/MK4 MKIV/MK4 sa pozuvaju pre modely roku 2003 a neskor az do koncu produkcie
MKIV/MK4 je postavena na DVD mechanike a tak moze pouzivat aj CD aj DVD disky navigacie od vyrobcu Navteq
MKIII/MK3 navigacia moze byt upgradnuta na MKIV/MK4, jednoduchou vymenou kus za kus
z anglickeho
originalu prelozene a upravene, samozrjeme su tu len zakladne informacie
mapy pre
CD verziempay pre
DVDzmeny boot
image