A mam taky problem stale sa mi vypina radio zrazu sa vypne ako nie obrazovka ale iba prestane hrat a to iste mi robi aj pri cd zrazu sa pesnicka vypne a nehraje.
Niekedy pomoze ked pesnicku pretocim niekedy ked dam dalsiu no niekedy nepomoze ani jedno a dokonca ani ked prepnem z cd na radio sa nic nedeje na palubaku mi normal ukazuje ze pesnicky alebo stanice sa prepinaju ale nic nehraje.
A po case zrazu zacne hrat alebo ked vypnem auto a znova nastartujem tak zacne hrat tak rozne.... vobec neviem v com mzoe byt chyba...
Skusal som radio vyberat a vsetko pekne ponapajane ziadna vada v kufri je vsetko na pevno nic nehrkoce nemal by byt problem.....
Jedine co je chyba na skle mi chyba vrchna cas antenky neviem ci to ma s tym nieco spolocne prikladam foto.
Kukni do kufra, aky mas radiomodul... mal by tam byt BM24 alebo BM54... je vedla rezervy vlavo vpredu pod takym krytom v pripade touringu alebo vlavo za svetlom v sedane...
mne to robilo tiez, mal som studenace v module bm54, preletoval som a ide jak vino
Daj si 30 otčenášov!
ex Škoda 120L ex Lancia kappa 2,4TDs ex Škoda octavia kombi 2,0 ex Škoda octavia L&K 20V turbo ex VW passat combi 1,9TDI ex BMW E39 530D ex Hyundai Terracan ex VW Touran BMW E60 530DVolkswagen PASSAT 2.0TDI
Vsak tam ho vidno, je to ten zvisly modul za cd menicom vlavo, s tymi koaxial kablami, cierny chladic... mas BM24, treba ho precinovat, je to bezny problem
Mal som ten isty problem. Pozri si u mna obrazky. Mam tam foto, ktora ukazuje, ktore spoje treba prepajkovat. Ked to spravis, mas po probleme. Nie je to nic vazne.