... všetko o BMW ...
tomikelly napísal:Máš tam len nezávislú ventiláciu alebo aj nezávislé kúrenie. Lebo to že tam je štítok a že tam webasto je neznamená automaticky že je aj na nezávislé kúrenie. Ja napríklad mám webasto ale je len na predhrev motora a zapnúť na kúrenie do interiéru sa nedá. V takomto prípade to treba dať nakódovať napr. TT-SIMIK to vie. Skús to zistiť napríklad podľa výpisu výbavy ja zatiaľ nájdem návod lebo s BCckom to neviem ja mám 16:9 Board monitor.
tomikelly napísal:Jaj tak to je nadštandardná požiadavka lebo keď máš webasto len na predhrev motora tak originál funkciami sa to nedá časovo nastaviť. Dá sa to časovo nastaviť len keď máš aj ohrev interiéru vtedy to ohrieva aj motor aj interiér keď to časovo nastavíš ale sám motor sa časovo ohrievať nedá. Iba žeby to niekto vedel nejako dorobiť ale toto je nie je originál funkcia.
tomikelly napísal:Jasné to sa dá však o tom hovorím ale keď to spravíš tak ti nebude vyhrievať len motor ale aj interiér. To som sa ti snažil vysvetliť. Sám motor sa nedá časovo ohrievať. Dá sa prekódovať prdhrev na nezávislé kúrenie to bude potom fungovať tak že ti to ohreje vodu v okruhu a normálne sa spustí kúrenie ako ho máš nastavené.
csuka530d napísal:Ved a to nema nahodou funkciu, ze pri nizkom napati sa webasto automaticky vypne, aby sa zabranilo vybitiu baterky? Myslim, ze hej.noo aj ja som bol frajer vecer som nastavil na 7,00 o pol 8 som siel do auta aj bolo vyhriate som sa potesil![]()
![]()
![]()
že nemusim v - 15 doroboty v studenom aute a ani som nemusel vydrbalo to baterku a v - 15 som pekne kracal sca 1.5 kilometra odvtedy sa stym nehram
![]()
![]()
![]()
![]()
serwo napísal:Ved a to nema nahodou funkciu, ze pri nizkom napati sa webasto automaticky vypne, aby sa zabranilo vybitiu baterky? Myslim, ze hej.