... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
MarekPD napísal:Ahojte, chcem sa opytat, ci tu ma z Vas niekto skusenost s vymenou odlucovaca oleja na E91 320D, r.v 04/2006. Prosim o nejaky navod, popripade foto... Dik!!!
Papko napísal:
Na E9x uz niej potrebne menit odlucovace olejovych par..
MarekPD napísal:Ja som počul, ze by sa to malo meniť pri cca každej tretej výmene oleja aj na E9x... Mám to už aj kúpené, preto by som to pre istotu vymenil
sir.andreas napísal:neviem ako to je,ale ja som na E90 menil....aj v servise mi vraveli ze sa to ma menit cca po 80tisic km a ze by kecali koli kseftu?
Vymena aj s filtrom ma stala 30Eur...koli 10 Euram si spinit ruky nebudem
MarekPD napísal:Ja som počul, ze by sa to malo meniť pri cca každej tretej výmene oleja aj na E9x... Mám to už aj kúpené, preto by som to pre istotu vymenil
MarekPD napísal:Mne povedali v autorizovanom servise, že aj keď sú už tieto nové filtre z plastu, treba to meniť zhruba každých 100tis.
Papko napísal:To mi povedaly tiez v Tempuse,doknca ma presviedcaly ze sa meni aj vrchny krych tak ako je lebo je tam ta oranzova membrana.ALE NIKTO Z TEMPUSU MI NEVEDEL POVEDAT PRECO SA TO MUSI MENIT.Ja som menil iba ten separator lebo tu membranu som iba rozobral a vycistil..