... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Michal.K napísal:Neviem, ale nezdá sa mi, že na týchto čo tam sú by som videl značku Bosch...
Michal.K napísal:Kallon: Takže to mám chápať tak, že BMW dáva do prvovýroby klasické Bosch Aerotwin-y?
Michal.K napísal:Kallon: Ako ja viem, že sa to robí, mňa skôr zaujímalo, či aj v tomto prípade je tomu tak.
Michal.K napísal:Nabuduce skus ten isty 'tahaci' trik s handrickou, ktoru namocis do izopropyl-alkoholu. A utierat dovtedy, kym nebude ten kus handricky ako-tak cisty. Bude to trvat dost dlho, ale tymto sposobom su stierace v kombinacii s nano ochranou na skle (NIE SILIKON !) prakticky vecne.Ale ten kamarát mi hovorí, že som sa ich už pokúšal najskor poriadne umyť. Nech skúsim doniesť teplú vodu s trochou šampónu a kúsok handry a poriadne ich pretrem mokrou handrou a potom nech tu gumičku cez tu hadndru zovriem medzi nechty ukazováčika a prsteníčka a ťahám (akoby som chcel odstrániť zalepenú špinu z vlasou). Že tím stiahnem ten nános a zvetranú vrstvu z toho stierača...
Kallon napísal:Nieje. Stierace je mozne pouzivat prakticky donekonecna, ak s tym samozrejme nebudes stierat lad v zime. Staci sa o ne troska postarat a mat na skle nano.a nie je to len predlzenie trapenia tych stieracov?
Michal.K napísal:Vyskusal som zatial 4 druhy nano povrchovych materialov na sklo. Vsetky maju podobne vlastnosti, da sa povedat ze rozdiel je len v cene.chch: A čo konkrétne za nano používaš resp. čo je doporučované?