Chalani nechcel som zakladat novu temu ale uz som tu o webaste precital dost ale o jeho pripadnej oprave nic ja mam problem s nefunkcnym webastom zapnem ho zacne vrcat rozbehne sa cerpadlo nasava vzduch ale po zhruba minute sa vypne a nic neviem v com je problem ci v RJ webasta lebo na konektor pre zhavic dava niake necele 3V a na cerpadlo paliva 10,2V inde je pekne 12V A nasiel som na plosaku sfucany kondik vymenil som ho ale ziadny pokrok.Nemal niekto niake skusenosti s podobnym problemom.
A ked ma niekto len prihrev vody ako ja da sa krasne spustit aj bez klucika v zapalovani na 6polovej svorkovnici webasta pin č.1 priviest 12V.
mam knemu aj schemu ale nic o tom plosaku.Kontroloval som aj cerpadlo nafty pre webasto aj cerpadlo vody vsetko ok len neviem ako zistit ci je dobra zhaviaca sviecka.
Ak sa niekto chce nieco opytat kludne poslem aj schemu co mam.
A myslim si este sice nemam odskusane ale nieje ziadny problem prerobit prihrev na nezavysle kurenie aj bez kodovania ak sa milim ospravedlnujem sa ale webasto ma vlastny vyvod aj na ventilator v aute takze staci natiahnut kabel supnut na ventilator a niaku RJ na central a da sa spustat aj webasto na dialku cez 1 pin nie?
Hm ale este keby mi vobec fungovalo