... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
VK-Tomáš napísal:Myslíš tyčky stabíkov?
Tie som menil predné a aj zadnéa neverím, že by sa po mesiaci vydrbkali,či?
alfi666 napísal:Pacil predpokladam capy, ci su vybite
Tomas - v tvojom pripade by to bolo treba asi vypocut... ci nieje skor nieco uvolneje v motorovom priestore, alebo vyfuk alebo neviem... mozno to nebude napravou...
TT-SIMIK napísal:Chapi nestretol sa niekto s týmto!!!!! Menil som predné ramená za HD meyle, to bol prvý krok.....buchot sa začal len na veščích nerovnostiach(definuje to ako kedy niekto klepkal z kovovým hrnčekom o nápravu,alebo o kasnu...laicky opísané,ale neviem inak), myslel som si že to robí výfuk,ale výfuk je vycentrovaný a neopriera sa absolútne nikam, či dole o prepažky,alebo hore o kasnu!!!! Tak isto ani plechy na brzdách!!!!Problém sa začal prejavovať ešte viac ked som vymenil vyheglané gumy stabilizátora(predtým sa stabik kýval, teraz je pevný maximalne)...teraz je ten buchot počuť ešte viacej a na každej nerovnosti hoci aj malej, proste ako kedy sa niečo o niečo oprelo,ako keby vyfuk o kasnu,ale to nieje možné....som s toho už sufali a znervoznuje ma to strašne...nestretol sa niekto s tým??????díky........![]()
![]()
![]()
![]()
Tlmiče vylučujem,keďže to začalo robit po výmene ramien a viac po výmene gúm na stabiku....
BlackMW napísal:
skusal si dotiahnut matku na cape co ide cez napravnicu ?
niekedy sa uvolni, alebo dobre sadne az ked dostane supu v nejakej jame..
PS: Na ebayi jedno Meyle HD rameno nove stoji 108.- E, posta je 16.- za obidve, capy sa v nich daju menit.