... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMW318i napísal:cawte...mam taky problem ze sa mi strasne bucha diferencial pri zaradeni aj pri pusteny spojky..sme to kukali a ked bez spojky chcem zaradit naprikal 1ku tak kardan sa trosku otoci a buchne v diferaku... to uz sa asi neda opravit ze? treba vymenit diff?
diky
Avenger napísal:Chalani tiez mam taky isty problem...pri rozbehu buchnutie ako keby som mal v kufri bowlingovu gulu![]()
hardy spojka - ok vymenena predchadzajucim majitelom
hlavny silent diferaku + silenty napravnice -ok vymenena predchadzajucim majitelom
Diferak - vola dost velka
Preto sa chcem opytat, trochu som guuglil a moc firiem som nenasiel co robia repasy....jazdeny tam dat nechcem lebo 2kila do luftu ako to zacne po mesiaci buchat nechcem dat...
Cize otazka je mozne to opravit v dielni?? myslim ,ci nestaci vymenit nejake lamely vo vnutri a tak??alebo treba vsetko nove teda okrem obalu....
Vopred vdaka
fox1k napísal:treba nastaviť zubovú vôľu, v dielni to nenastavíš, potrebuješ na to merač a atď.. atď.., a lamely tam budeš hľadať márne, sú tam súkolesia
fox1k napísal:jediné čo som našiel v okolí ZA http://www.edb.sk/sk/firmy/repase-zilin ... 01037.html