|
|
| Autor |
Správa |
|
ramon
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Str Okt 05, 2011 14:35 |
|
Auto: BMW 116i
Kraj: Nitriansky
|
|
Čiže: "Keďže vybavenie vozidla xenónovými svetlometmi sa do osvedčenia o evidencii nevyznačuje, odhalenie nelegálnej montáže je možné len na základe prehliadky príslušných častí vozidla. Postup kontroly možno zhrnúť do nasledujúcich bodov:...bla..bla..bla"
Ak kúpim svetlá a budú mať certifikát - nejakú tu shválenú značku na svietidlách a namontujem si ich, bude to o.k. A v TP sa nič o svetlometoch neuvádza a jedine prehliadkou vozidla môže policajt zistiť či mám svietidlá nelegálne namontované...
Dík za pomoc !
|
|
| Hore |
|
|
|
kamil9
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Str Okt 05, 2011 17:46 |
|
Registrovaný: Uto Aug 23, 2011 21:54 Príspevky: 348 Bydlisko: Poprad
Auto: BMW 1 E87 118d
Kraj: Prešovský
|
|
+ treba doriesit ostrekovace xenonovych reflektorov... este to by mohli kontrolovat policajti , ked ta zastavia, ci ich mas...
|
|
| Hore |
|
|
|
Branik116i
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Pia Okt 07, 2011 16:27 |
|
Registrovaný: Sob Aug 20, 2011 12:34 Príspevky: 63 Bydlisko: Kežmarok
|
ja to mám takto, ak chceš angel eyes, môžeš tam hodiť aj tieto http://www.ebay.de/itm/DEPO-ANGEL-EYES- ... 2eb7cabfefproste vymeníš svetlo za svetlo, zapojíš motorček na regulovanie výšky, dáš nové žiarovky a hotovo - máš angel eyes aj na halogénoch. všetko sa dá!!!
_________________ Keď sa budete snažiť porozumieť celému vesmíru, nepochopíte nič. Keď sa pokúsite porozumieť sebe, pochopíte celý vesmír.
|
|
| Hore |
|
|
|
ramon
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Pia Okt 07, 2011 17:57 |
|
|
Branik116i píše: ja to mám takto, ak chceš angel eyes, môžeš tam hodiť aj tieto http://www.ebay.de/itm/DEPO-ANGEL-EYES- ... 2eb7cabfefproste vymeníš svetlo za svetlo, zapojíš motorček na regulovanie výšky, dáš nové žiarovky a hotovo - máš angel eyes aj na halogénoch. všetko sa dá!!! Presne toto som dnes riešil. Čiže si trafil klinec po hlavičke... Mohol by si poslať aj foto auta, ako ti to ukáže ?? Depo je len replikant, svetlá ti pasovali ? Tiež som uvažoval nad touto variáciou, no nemám skúsenosti s kvalitou Depa ???? Známi z moto predajne mi dnes povedal, že by na také pyšné auto Depo svetlá nedával, z toho usudzujem negatívnu reakciu ! A kupoval si ich z toho linku, cez ebay ? Majú tú schválenú značku, kvôli policajtom ?? Dík za ochotu, ešte ťa budem určite trochu otravovať 
|
|
| Hore |
|
|
|
Branik116i
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Ned Okt 09, 2011 16:25 |
|
|
Ahoj kámo, ak si všimneš v poslednom riadku nad obrázkami je napísané: Eintragungsfrei mit E-Prüfzeichen, k tým svetlám dostaneš certifikát, nemusíš ich zapisovať do TP, je to ako s fóliami. A fízlovi prípadne ukážeš tento certifikát. Ak nevie po nemecky, to už je potom jeho problém... Značku DEPO som predtým nepoznal, ale tieto svetlá mám už dlho a sú zatiaľ naprosto spoľahlivé. Ja sa predsudkami druhých ľudí neriadim, to by som ani nemal BMW, keby to tak bolo... Vlastná skúsenosť je najlepšia. Áno, kupoval som ich priamo z tohto linku, ale ak nemáš účet na ebay, nevadí. Tu je firma, ktorá ti všetky nákupy sprostredkuje: www.nakupusa.cz A kľudne otravuj ďalej, to je v pohode, na to predsa fórum jeO:)
_________________ Keď sa budete snažiť porozumieť celému vesmíru, nepochopíte nič. Keď sa pokúsite porozumieť sebe, pochopíte celý vesmír.
|
|
| Hore |
|
|
|
kamil9
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Ned Okt 09, 2011 19:21 |
|
Registrovaný: Uto Aug 23, 2011 21:54 Príspevky: 348 Bydlisko: Poprad
Auto: BMW 1 E87 118d
|
|
Mozes pridat foto, ako to vyzera na aute?
Vdaka
|
|
| Hore |
|
|
|
Branik116i
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Str Okt 12, 2011 13:48 |
|
|
|
Ahoj, pridám ti foto, samozrejme, len musíš trocha vydržať, lebo ja do práce aj všade kde mi treba chodím na skútri a svoje auto mám v krytých garážiach v Innsbrucku. A svoje auto vidím asi tak raz za 2 týždne :) Pracujem v dedinke Matrei, cca 20 km od Innsbrucku.
|
|
| Hore |
|
|
|
crumar
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Štv Okt 20, 2011 21:08 |
|
Registrovaný: Sob Júl 28, 2007 14:33 Príspevky: 1189 Bydlisko: Martin
Auto: 528i
Kraj: Žilinský
|
|
| Hore |
|
|
|
ramon
|
Predmet príspevku: Re: 118d angeleyes Napísal: Štv Okt 27, 2011 20:50 |
|
|
crumar píše: http://www.bmwstyle.sk/index.php?route=product/product&path=20_35_236&product_id=766 má presne tieto niekto ? Chcel by som foto, ako to vypadá - nie google obrázok, reálnu fotku/y. Ja mám org. strieborné prevedenie svetiel a tieto sú čierne  No keď sledujem iné BMW, to čierne prevedenie mi veľa nehovorí, skôr to svetlejšie mi viac vyznie(myslím tým, keď je auto odstavené a svetlá zhasnuté) ALEBO má niekto aj iné ? okrem týchto tiež: http://www.ebay.de/itm/DEPO-ANGEL-EYES- ... 2eb7cabfefVopred Dík za príspevky 
|
|
| Hore |
|
|
|