|
|
| Autor |
Správa |
|
Bikemann
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Jan 26, 2012 12:43 |
|
Kraj: Bratislavský
|
kačo píše: pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :) tak tak napad nepotrebujes, vsetko je uz vymyslene, funguje to , staci uz len na sebe makat, nechat si poradit od ludi ktory to robia dlhsie a behom par rokov si za vodou  Zrealizoval som, funguje to, doporucujem. Len si najdite ten spravny MLM system a spravny produkt ktory vas oslovi. Vela stastia
|
|
| Hore |
|
|
|
LOKI
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Jan 26, 2012 15:24 |
|
Auto: 05" Audi A6
|
kačo píše: pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :) Ktorej napriklad ? MLM Společnosti Popis ------------------------ Avon kosmetika Amway ČR prodej různých produktů, jedna z prvních MLM Eurolife prodej finančních produktů Oriflame kosmetika OVB prodej finančních produktů Rhinoceros Avalanche letadlo! Sconto poskytování slev u vybraných prodejců spotřebního zboží Skyline International letadlo! – velká aféra v minulosti přitáhla zájem médií Take-Off provozování sázek Euro Light společné sázení Sportky Herbalife vitamínové doplňky NUSKIN - aj na SK, pozna niekto ? super produkty pre zdravie(napr. 2L dzus co pijete, stoji 60e) 
_________________ 05" Audi A6 2.0D 175HP pic99" Audi S4 300 HP story + zvuk 04" Fabia RS 131HP EX pic09" SuperB 1,8T 160 HP EX 05" BMW E90 330i 258 HP EX story
|
|
| Hore |
|
|
|
Bikemann
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Jan 26, 2012 15:49 |
|
|
sopeko píše: Ktorej napriklad ? MLM Společnosti Popis ------------------------ Avon kosmetika Amway ČR prodej různých produktů, jedna z prvních MLM Eurolife prodej finančních produktů Oriflame kosmetika OVB prodej finančních produktů Rhinoceros Avalanche letadlo! Sconto poskytování slev u vybraných prodejců spotřebního zboží Skyline International letadlo! – velká aféra v minulosti přitáhla zájem médií Take-Off provozování sázek Euro Light společné sázení Sportky Herbalife vitamínové doplňky NUSKIN - aj na SK, pozna niekto ? super produkty pre zdravie(napr. 2L dzus co pijete, stoji 60e)  NUSKIN poznam, a tento dzus za 70eur pijem  + za dalsich 77e este vitaminy. to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam. A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac.
|
|
| Hore |
|
|
|
SurrendeR
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Pia Jan 27, 2012 16:32 |
|
Registrovaný: Ned Máj 25, 2008 21:50 Príspevky: 1771 Bydlisko: Stará Turá, BA - Ruzinov
Auto: Amulet
Kraj: Trenčiansky
|
|
nuskin, forever living products, pharmanex, etc.. samorzrejme ze este "spolocnosti" typu our group(partners group) etc..
_________________  BMW 318i Touring - PribehEX E36 320i `91 Silverpredam prazdnu tubu zo subwooferu SAL Active XB-10/A
|
|
| Hore |
|
|
|
Helldiver
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Pia Jan 27, 2012 18:23 |
|
Auto: E90 330d M-paket
|
A preco len obchodovat ? Skus nieco vymysliet, navrhnut a hlavne dotiahnut do konca  .
_________________ EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
|
|
| Hore |
|
|
|
dodoIPD
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Pia Jan 27, 2012 18:32 |
|
Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 13:19 Príspevky: 3637 Bydlisko: Limbach/Pezinok
Auto: E60 530dA
|
|
| Hore |
|
|
|
F!z:k
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Str Feb 29, 2012 17:56 |
|
Registrovaný: Pon Jún 09, 2008 18:30 Príspevky: 156 Bydlisko: Bratislava
|
dodoIPD píše: Mam taku knihu... A prezradis aku?
_________________ No risk, No fun 
|
|
| Hore |
|
|
|
Patqooo
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Str Feb 29, 2012 19:47 |
|
Registrovaný: Str Jan 26, 2011 22:56 Príspevky: 502 Bydlisko: Košice
Auto: BMW[E46]320i[125kw]
Kraj: Košický
|
|
chcel som rozbehnúť na SVK službu pizzbox, písal som tej VYJEBANEJ Češke čo to má na starosti, pre istotu aj do sídla firmy v Nemecku, o podpísanie spolupráce. Z Nemecka prišla promptná odpoveď, že na SVK nemajú zástupcu a nevidia problém, ale že sa mám obrátiť na managerku pre našu oblasť ... Tá mi pred týždňom asi po 3 mesiacoch odpísala, že už podpísali niekoho z BA. Žeby známosť ? Kurva ...
_________________ MOTOKÁRY KOŠICEBMW 320i (E46,125 kW),SCHWARZ, PRÍBEH EX:Toyota Auris 1.6 Valvematic [97kw] EX:Renault Megané Coupé 1.6 16V 2nd CAR:Toyota Auris HSD (white pearl metallic,100kw)
|
|
| Hore |
|
|
|
kačo
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Mar 01, 2012 9:19 |
|
Registrovaný: Sob Sep 02, 2006 10:10 Príspevky: 2424 Bydlisko: MARTIN
Auto: E46 v M3 pakete
Kraj: Žilinský
|
Bikemann píše: NUSKIN poznam, a tento dzus za 70eur pijem  + za dalsich 77e este vitaminy. to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam. A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac.  nemám viac čo dodať
_________________ E36 325 TDS (ex) E46 MT-330CI (ex) E46 v M3 pakete
Hľadám obchodného zástupcu pre Žilinský kraj na predaj a distribúciu spotrebného tovaru. Možnosť aj popri práci, škole. Možnosť auta. Skúsenosti s predajom vyhodou. Treba mi poslať životopis.
|
|
| Hore |
|
|
|
voMacK
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Mar 01, 2012 9:43 |
|
Auto: E60 520d lci
|
Bikemann píše: NUSKIN poznam, a tento dzus za 70eur pijem  + za dalsich 77e este vitaminy. to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam. A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac. osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne.. tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli .... je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju..... mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]
_________________ --> ZOZNAM TEM PRE E60/E61 <-- PREDAM 4ks ZHAVICOV BOSCH   Ak to ma kozy alebo kolesa, tak s tym budu coskoro problemy. E60 520d lci StoryE91 320d EX
|
|
| Hore |
|
|
|
kačo
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Mar 01, 2012 11:01 |
|
Registrovaný: Sob Sep 02, 2006 10:10 Príspevky: 2424 Bydlisko: MARTIN
Auto: E46 v M3 pakete
|
voMacK píše: osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne.. tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli .... je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju..... mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]
pokial ludia vydrzia robit 5 rokov a viac, v takomto biznise, tak nevidim dovod, aby mu to nevyslo na zitie si na slusnej urovni (3k Eur +) - teda ak to firma umoznuje ja sa v tomto obchode hybem zatial iba kratko, 3 roky, ale ze tu dobu som sa stretol s mnozstvom ludi, ktory robia tento obchod viac ako 5 rokov a ziaden z nich nema 3k Eur  tak isto vobec je jedno, kto kedy zacne, teda aspon u mna. Mam ludi pod sebou, kt zarabaju mesacne viac ako ja. Detto aj ja, ked som siel do tohoto systemu, bol jeden z mojich prvych cielov zarabat viac ako clovek nadomnou :))) ludia, ktori tento biznis odsudzuju (a maju aj osobnu skusenost - neuspesnu) vo vela pripadoch nevydrzali pracovat 1 rok a ak ano, a nedosiahli "uspech" tak to bolo pravdepodobne zlou firmou alebo zlym marketingom dobry clanok je tu: http://profit.etrend.sk/kariera/desatti ... chu-2.html
_________________ E36 325 TDS (ex) E46 MT-330CI (ex) E46 v M3 pakete
Hľadám obchodného zástupcu pre Žilinský kraj na predaj a distribúciu spotrebného tovaru. Možnosť aj popri práci, škole. Možnosť auta. Skúsenosti s predajom vyhodou. Treba mi poslať životopis.
|
|
| Hore |
|
|
|
voMacK
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Mar 01, 2012 11:18 |
|
Auto: E60 520d lci
|
|
ja povazujem 5 rokov za uplne minimum, aby sa dalo hovorit o nejakom uspechu....vynimka je samozrejme, pokial sa ti aj za tuto kratku dobu podari nahanobit velky majetok, ale tak to je viac menej realne, len ak sa niekde napichnes na statnu kasu a veselo tunelujes :) ono napr. kazdy druhy si dnes pomaly otvara zivnost, ci s.r.o.; ale viac ako 80% z tychto subjektov do 5ich rokov skrachuje, popripade su ekonomicky neaktivni..cize ta hranica 5 rokov je podla mna taky deadline, ked si mozes uspesne povedat: "ok prezil som, ide sa dalej" :)
nechcem nikoho od nicoho odhovarat, ci este horsie demotivovat, len tu uvadzam svoj pomerne skepticky nazor na rozne MLM a pod :) ale tak v podstate to plati aj v akomkolvek biznise :)
_________________ --> ZOZNAM TEM PRE E60/E61 <-- PREDAM 4ks ZHAVICOV BOSCH   Ak to ma kozy alebo kolesa, tak s tym budu coskoro problemy. E60 520d lci StoryE91 320d EX
|
|
| Hore |
|
|
|
Patqooo
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Štv Mar 01, 2012 13:58 |
|
Registrovaný: Str Jan 26, 2011 22:56 Príspevky: 502 Bydlisko: Košice
Auto: BMW[E46]320i[125kw]
Kraj: Košický
|
|
Kamoš robí v Tupperware či ako sa to volá a pochvaľuje si ... Je tam už pekných pár rokov a terza kúpil byt bez akejkoľvek hypotéky, jazdi na novom Touaregu a je vysmiaty ... Neviem na akej je pozícii, ale sám to nazýva PYRAMÍDA, kde podľa mňa sa majú dobre ľudia,ktorí to rozbiehajú, resp. sú medzi prvými v hierarchii firmy ...
_________________ MOTOKÁRY KOŠICEBMW 320i (E46,125 kW),SCHWARZ, PRÍBEH EX:Toyota Auris 1.6 Valvematic [97kw] EX:Renault Megané Coupé 1.6 16V 2nd CAR:Toyota Auris HSD (white pearl metallic,100kw)
|
|
| Hore |
|
|
|
Avenger
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Uto Mar 20, 2012 0:21 |
|
Registrovaný: Sob Okt 22, 2011 23:03 Príspevky: 801 Bydlisko: Martin
Auto: E46 320i 110kw
|
voMacK píše: ja povazujem 5 rokov za uplne minimum, aby sa dalo hovorit o nejakom uspechu....vynimka je samozrejme, pokial sa ti aj za tuto kratku dobu podari nahanobit velky majetok, ale tak to je viac menej realne, len ak sa niekde napichnes na statnu kasu a veselo tunelujes :) ono napr. kazdy druhy si dnes pomaly otvara zivnost, ci s.r.o.; ale viac ako 80% z tychto subjektov do 5ich rokov skrachuje, popripade su ekonomicky neaktivni..cize ta hranica 5 rokov je podla mna taky deadline, ked si mozes uspesne povedat: "ok prezil som, ide sa dalej" :)
nechcem nikoho od nicoho odhovarat, ci este horsie demotivovat, len tu uvadzam svoj pomerne skepticky nazor na rozne MLM a pod :) ale tak v podstate to plati aj v akomkolvek biznise :) Ja tiez povazujem uspech viac ako 5rokov ale v dnesnej dobe.....vies ako to je ....su velke firmy ktore padaju na hubu....nemaju ani likviditu z dovodu neplatenia faktur ich odberatelov a pod....neni su to moje bludy poznam par ludi co maju svoje firmy, par ludi co su na urcitych postoch kde vidia do ekonomickej situacie v ich zamestnani a vysledok aspon nas region = bieda Ja si robim na dve veci prieskum trhu a veci s tym spojene ...a dost mam v kalhotach uz teraz tak ti poviem ale povedal som si ,ze nieco s tym uz robit musim.... Dnes som bol s kamaratom a nahovaral ma na jednu pyramidu.. velmi nad tym rozmyslam ...hlavne sa mi na tom paci to ,ze ak zacinas nemas co stratit v podstate v mojom pripade len par stoviek co je nic v porovnani s tym, ako by som padol na hubu keby mi nevysiel jeden s tych dvoch biznisov na ktorych pracujem.... Pyramida urcite dobra vec ...bud si len privyrobis , mozno sa stanes financne nezavisly , mozno nebudes mat nic....ale urcite ta to nepotopi ...maximalne stratis par eur a rok zivota....
|
|
| Hore |
|
|
|
RudyJames
|
Predmet príspevku: Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje? Napísal: Uto Mar 20, 2012 2:52 |
|
Registrovaný: Pia Júl 31, 2009 22:17 Príspevky: 325 Bydlisko: Nottingham / Bratislava / Wien
Auto: E90 facelift (2010)
|
|
-nestratis par eur, ale vsetky 'opportunity' naklady (neviem, aky je vhodny slovensky ekvivalent, u nas som nestudoval), t.j. to, co by si za ten rok mohol robit namiesto pyramidy a vymyvania si vlastneho mozgu.. cas je nasim najdrahsim zdrojom, k tomu este akurat tak naseries svojich znamych, pokazis si osobnost (nie, pyramida nenauci byt skutocnym obchodnikom, ale vlezlym, otravnym).. hadku zacinat nechcem a ani nikoho nesudim, len vyjadrujem moj triezvy osobny nazor vyplyvajuci aj z osobnych skusenosti na tuto temu -start-ups zmysel urcite maju (jeden som v UK tiez zalozil), ale tazko v nasich podmienkach (staci ist do Viedne), nie je tu na ne ani kapital, ani podpora -knih, navodov, teorii o tom, ako prerazit a ako to robit spravne, resp. lepsie je samozrejme vela, ja sa napriklad momentalne zaujimam o 'lean start-up', 'getting to plan B', 'iteration in the fuzzy front end' -napady sice su casto povazovane za najcennejsie, ale aj ten najlepsi napad ma nulovu hodnotu, pokial nie je spravne realizovany, resp. nie je pouzity spravny business model (z hlavy ma ako dokaz napada citat "technology by itself has no single objective value... a mediocre technology pursued within a great business model may be more valuable than a great technology exploited via a mediocre business model" (Chesbrough, 2009)) -takze ak je napad, treba citat, googlit, alebo sa mi kludne ozvat cez PM, rad poradim, usmernim (robil som par business planov, tvoril business modely, hladal a vybavoval financovanie zacinajucim spolocnostiam, prieskumy a analyzy trhov)
|
|
| Hore |
|
|
|