... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
OgiBMW napísal:... to proste neprihlásiš. Anglický VIN nie.
bruno75 napísal:
No veď to, inak tiež som počul o takých úpravách. Ale urobiť to poriadne musí predsa príjsť na hrozné prachy, ako sa to niekomu môže oplatiť, naviac, keď to ani nie je možné prihlásiť?
![]()
![]()
Ale ako je možné, že to je prihlásená na nemeckých číslach? Veď tie d*bnuté predpisy EU platia aj tam...![]()
![]()
Auto je síce pekné, ale radšej preč od neho.... tá cena ma už mohla varovať...
banned napísal:Je to trosku PAR ROKOV stara temaAle... Presne ako bolo spomenute, v Nemecku, ked si das do auta kokot, ktory bude mat rotujuci pohyb a prenesie tocivy moment na kolesa a prejdes s tym cez TUV, tak proste to bude legalne a bude ti kokot pohanat auto. Bezpochyby taketo auto pokial ma TUV z Nemecka, prihlasis tu, neviem o tom, ze u nas v SK by platil zakon/pravidlo (EU totiz tieto veci dava do pozoru), ze nemozes prihlasit auto z anglicka pokial ma oficialnu prestavbu volant vlavo.
V polsku prihlasis anglicke auto na ich znacky normalne, len je vyssia poistka, pretoze je tam vyssia sanca na nehodu ked vodic sedi na druhej strane.
V polsku tak isto spravis legalnu prestavbu z RHD na LHD a prihlasis to tam - ci sa to da dalej predat do ineho statu neviem.
V cechach normalne prihlasis (poplatkov je tam dost) RHD auto na ceske znacky, poistka je rovnaka.
V CZ sa takisto da spravit legalna prestavba z RHD na LHD, je to dlhsi proces ale pre ludi, ktori v tom chodia, je to na jeden tyzden a v piatok uz jazdis. Taketo auto ale ma v TP napisane, ze to je byvale RHD auto prerobene, a nesmie/neda sa predat do inej krajiny, musi ostat v CZ.