|
|
| Autor |
Správa |
|
//MPower
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Štv Jan 12, 2012 23:23 |
|
Auto: BMW //M 323i Coupe
Kraj: Bratislavský
|
|
| Hore |
|
|
|
Mimo
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Štv Jan 12, 2012 23:27 |
|
Registrovaný: Ned Sep 23, 2007 11:36 Príspevky: 7603 Bydlisko: Galanta Hodywood
Kraj: Trnavský
|
|
dolu máš "Označiť všetko" je to trochu nenápadné ale je to tam :)
|
|
| Hore |
|
|
|
ice.blade
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Pia Jan 13, 2012 11:32 |
|
Registrovaný: Pon Júl 14, 2008 17:35 Príspevky: 2545 Bydlisko: BA, PK, MY
Auto: 87 kW 4 valec
|
ice.blade píše: ja by som bol za odstranenie medziokien napr: "Úspešne ste sa odhlásili." "Úspešne ste sa prihlásili." "Vaša správa bola úspešne odstránená" "Váš príspevok bol úspešne odoslaný" a podobne hlasky... dalej by som bol za prerobenie (dorobenie skriptu) ak sa stlaci tlacitko na zmazanie prispevku (X) nech to napise "Ste si istý, že chcete vymazať tento príspevok?" ako javascript confirm yes/no a po kliknuti zmaze... urychlilo by to browsovanie po fore a znizilo pocet requestov nie? TiTAN píše: jj to chcem tiez riesit tiez nemam rad tie "medzistranky" :) ja sa len pripominam :))) toto nemoze byt zlozite na "upravu" 
|
|
| Hore |
|
|
|
//MPower
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Sob Jan 14, 2012 13:31 |
|
Auto: BMW //M 323i Coupe
|
Mimo píše: dolu máš "Označiť všetko" je to trochu nenápadné ale je to tam :) asi som slepy  ale mohlo by to byt v tej kolonke na vyber 
_________________ BMW E36 ///M 323i Coupe Avusblau INDIVIDUALpribehy-nasich-aut/bmw-m-323i-coupe-t57768.html
|
|
| Hore |
|
|
|
pexon
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Jan 24, 2012 0:48 |
|
Auto: e46 330d
|
|
edit: uz nic, nasiel som to :) tym padom irelevantny prispevok odo mna, sorry
------------------ dalo by sa nieco spravit s tym nestastnym snezenim, zbytocne to vytazuje procak a lezie to na nervy :) bohate postaci moznost to niekde vypnut
dik
p.s.: zobrazovat flash animacie mam vypnute v nastaveniach profilu
|
|
| Hore |
|
|
|
efi.yunah
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Pia Mar 02, 2012 16:30 |
|
Registrovaný: Pon Dec 12, 2011 20:28 Príspevky: 29 Bydlisko: Žililna
Auto: E46 320d 100kW
Kraj: Žilinský
|
|
kedze referendum k inzercii je uz locknute, dam jeden napad sem:
co keby sucastou kazdeho inzeratu bola anketa k cene... nieco typu: dobra cena, davas to moc lacno, moc draho, dam ti o 100, 200, 300, 500, 1000, 2000+ menej, pridaj 100, 200, 300, 500, 1000, 2000+ , ... ten kto ma potrebu ohodnotit cenu by mal priestor...
a ak by sa dalo, tak by mohla byt sucastou este jedna anketa, kde by sa dalo vyjadrit nazor na technicky stav: pekna kara, cukrik, vydychany sunt, hrdzava plechovka alebo uz co by bolo vhodne.
pripadne este jedna anketa na ohodnotenie inzeratu a/alebo predajcu: pekny inzerat, spolahlivy predajca, nedoveryhodny alebo teda tak nejako...
nazory tohto typu by boli pekne pohromade zosumarizovane, permanentny pindaci by dostali priestor, koho to zaujima by sa dozvedel, a pod inzeratom by zostal relativne pekne cisty priestor na zmysluplne informacie otazky a odpovede.
_________________ E46 320d 100kW r.v. 1999 - Pribeh zacina
|
|
| Hore |
|
|
|
kosti123
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Sob Mar 03, 2012 7:35 |
|
Auto: e46 323Ci
Kraj: Prešovský
|
|
Inzercia nie je o nazoroch! Je o tom, ze niekto ponuka na predaj auto a kto ho chce, ten si ho kupi. Na nazory je tu X dalsich sekcii.Treba byt trosku realisticky a mat zdravy rozum...
|
|
| Hore |
|
|
|
fox1k
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 06, 2012 7:23 |
|
Registrovaný: Ned Mar 27, 2011 1:03 Príspevky: 193 Bydlisko: Žilina
Auto: BMW e46 Touring 320d
|
toto je kravina, co koho do toho za kolko dany clovek auto predava a kto to ma co hodnotit aky je to stav. kto chce sa na inzerat ozve, kto nie nech sa nestara. skutocne by ma vytocilo, keby nejaky "sedlak" by mi zacal komentovat inzerat 
_________________ OTÁZKA : Ktoré auto ma prednosť v križovatke? to čo ide po hlavnej alebo to čo ide z vedlajšej na hlavnú ODPOVEĎ : To čo ide bokom :) Príbeh: pribehy-nasich-aut/fox1k-t60537.html
|
|
| Hore |
|
|
|
Le Gend
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 06, 2012 7:45 |
|
Auto: E90 330i
Kraj: Košický
|
|
Je to sebecke, ked niekto chce zneuzit forum na svoj zarobok. Ked si tu niekto zavesi inzerat, aby nieco predal, musi zniest aj komentare. Ak je komentar hlupy, vidia to aj ostatni (alebo sa to da dokazat), takze sa nie je coho bat. Ak je v komentari pravda, treba to akceptovat. Uz som mal na roznych forach vela inzeratov a komentare ma nikdy nevytocili, takze nechapem, preco niekomu vadia. Ale mozno je to preto, ze som nikdy nic nezatajoval.
_________________ Slušný BMW-čkár
|
|
| Hore |
|
|
|
fox1k
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 06, 2012 7:59 |
|
Registrovaný: Ned Mar 27, 2011 1:03 Príspevky: 193 Bydlisko: Žilina
Auto: BMW e46 Touring 320d
|
Le Gend píše: Je to sebecke, ked niekto chce zneuzit forum na svoj zarobok. Ked si tu niekto zavesi inzerat, aby nieco predal, musi zniest aj komentare. Ak je komentar hlupy, vidia to aj ostatni (alebo sa to da dokazat), takze sa nie je coho bat. Ak je v komentari pravda, treba to akceptovat. Uz som mal na roznych forach vela inzeratov a komentare ma nikdy nevytocili, takze nechapem, preco niekomu vadia. Ale mozno je to preto, ze som nikdy nic nezatajoval. tak si precitaj inzeraty a tie komentare k nim. nevidim dovod aby niekto komentoval nieco co nevidel. kto ma zaujem o napr. auto, ozve sa. nikto forum nezneuziva, inak by tu nebola sekcia bazar 
_________________ OTÁZKA : Ktoré auto ma prednosť v križovatke? to čo ide po hlavnej alebo to čo ide z vedlajšej na hlavnú ODPOVEĎ : To čo ide bokom :) Príbeh: pribehy-nasich-aut/fox1k-t60537.html
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 06, 2012 10:45 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 2010 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
|
podla mna uberat sa tym smerom ze niekoho nutit do niecoho nikdy nefungovalo a nebude fungovat, ja som za slobodu v rozhodovani, tj. ked dakto chce locknut temu tak nech si ju lockne alebo mu ju locknem ja alebo moderator, ked dakto chce hlasovat o cene nech si tam vytvori anketu k inzeratu, davat tieto veci ako povinne si myslim ze nepomoze nikomu 
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
jami
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 13, 2012 17:41 |
|
|
|
ako to vypada s podporou pre tapatalk.com ? tusim pred pol rokom tu boli nejake komenty o tom a odvtedy nic, kedze sa surfovanie cez mobil viac a viac rozsiruje nebolo by na skodu toto rozsirenie pridat :)
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 13, 2012 18:28 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 2010 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
|
jami píše: ako to vypada s podporou pre tapatalk.com ? tusim pred pol rokom tu boli nejake komenty o tom a odvtedy nic, kedze sa surfovanie cez mobil viac a viac rozsiruje nebolo by na skodu toto rozsirenie pridat :) skusim sa nato cez vikend pozriet 
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
Dogg88
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 13, 2012 18:35 |
|
Registrovaný: Ned Jan 25, 2009 16:54 Príspevky: 1862 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Auto: E36 kupe
|
vsimol som si ze sa da inzerat TOPovat pouzitim tlacidla "Ozivenie temy" nie je teda potrebne pisat "UP" a teda sa zamedzi tomu ze niektore inzeraty budu stale prve...super...krok k lepsiemu podla mna este to treba povedat vsetkym prostrednictvom "novely pravidiel" a zakazat UP a podobne
_________________  BMW 323i kupé Individual + M paket AvusBlauex VW Golf mk3 GTI 16V ex Peugeot 605 3,0 V6
|
|
| Hore |
|
|
|
ice.blade
|
Predmet príspevku: Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk Napísal: Uto Mar 13, 2012 18:49 |
|
Registrovaný: Pon Júl 14, 2008 17:35 Príspevky: 2545 Bydlisko: BA, PK, MY
Auto: 87 kW 4 valec
|
|
| Hore |
|
|
|