header

Autodoplnky
BMWolej.skbanner
banner
facebook logo

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Autor Správa
PoslaťPredmet príspevku: Koniec driftom na parkoviskach
Napísal: Str Jan 04, 2012 13:01 

Auto: E39 540iA
Kraj: Banskobystrický
poculi ste policajneho prezidenta v novinach na joj ako to nespackat?
ti hlupaci zakazali uz aj drift na praznych parkoviskach aj ked nikoho neohrozujes a neobmedzujes.
ak ta chytia daju ti 60eur.
a aky paragraf ti daju?
pobavil som sa super.

1.nadnerny hluk
2.vyrenie prachu a zbytocne znecistovanie ovzdusia.

tak a nech my niekto povie kde to zijeme.
slovensko-slovensko-slovensko

aje zaujimala by ma otazocka ze sa my to stane v premavke ze by ma zvrtlo v zime co by my dal za paradraf lebo by som tvrdil ze som nedriftoval ale dostal smyk a snazil sa ho bezpecne ukerovat.

PoslaťPredmet príspevku: Re: KONIEC DRIFTOM NA PARKOVISKACH.
Napísal: Str Jan 04, 2012 14:29 
Obrázok užívateľa

BMW-maker píše:
poculi ste policajneho prezidenta v novinach na joj ako to nespackat?
ti hlupaci zakazali uz aj drift na praznych parkoviskach aj ked nikoho neohrozujes a neobmedzujes.
ak ta chytia daju ti 60eur.
a aky paragraf ti daju?
pobavil som sa super.

1.nadnerny hluk
2.vyrenie prachu a zbytocne znecistovanie ovzdusia.

tak a nech my niekto povie kde to zijeme.
slovensko-slovensko-slovensko

aje zaujimala by ma otazocka ze sa my to stane v premavke ze by ma zvrtlo v zime co by my dal za paradraf lebo by som tvrdil ze som nedriftoval ale dostal smyk a snazil sa ho bezpecne ukerovat.

1. tato otazka tam nezaznela po prvykrat a nie je to nic, co by sme nevedeli.
2. ked uz riesis, kde to zijeme, nikto ti nabrani sa odstahovat. Napriklad v Rakusku sa aj oficialne driftove sutaze musia jazdit na mokrom asfalte, kvoli prachu a hluku...

http://www.autoslalom.sk
http://www.drifting.sk
www.mmracing.sk - chip tuning, meranie výkonu MAHA 4x4, antiradary, PNEUSERVIS + sezónne uskladnenie kolies.

Napísal: Str Jan 04, 2012 14:37 
Obrázok užívateľa

Auto: e36 318is
Kraj: Bratislavský
driftom na snehu nic neznecistujes, lebo sa to proste smyka, a plocha ostane cista.. hluk nerobis, lebo sa da driftovat na snehu aj na 2500otackach.. a este by ma zaujimalo, ako je to s tymi parkoviskami ? ked mas odpocivadlo fajn, ale ked mam vlastne tak co mi mozu ? moj sukromny pozemok, na ktory mi ani oni nemozu prist dat pokutu, kedze by potrebovali povolenie.. ako sa to ma ?

ani ma to tu neprekvapuje, co uz..

BMW-maker píše:

na toto iste som sa pytal vedla v teme aj ja, a Jannci mi dal dobru odpoved.. skus to najst.. tema skusenosti s policajtami

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jan 04, 2012 16:37 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW E46
Kraj: Žilinský
Na túto tému je len jedno, v zime ti nikto nedá pokutu že driftuješ, lebo nerobíš nadmerný hluk (gumy nepískajú) a ak ti chce dať pokutu za hluk, povieš že ak robíš nadmerný hluk tak potom auto nespĺňa STK, lebo hluk je limitovaný, neznečistuješ prostredie, lebo nepáliš gumy ani neničíš cestu, takže nemôžu ti nič na snehu, vždy je to o policajtoch, ale myslím si že s týmto problémy nerobia...

Napísal: Str Jan 04, 2012 16:58 

Auto: e46 323Ci
Kraj: Prešovský
Nechapem co sa rozculujete. Hluk aj znecistovanie vam najprv musia dokazat. Policajti by preto museli mat pri sebe system na meranie hluku a zmerat, ze fakt nieco prekracujete a znecistovanie vzduchu dokazu este tazsie ak vobec, neviem ci na to vobec pristroj maju. Bez dokazov mozu jedine tak upozornit. Kolko krat sa stalo, ze susedia zavolali na hlucnych susedov policiu, ta prisla, pozdravila, povedala ze su hlucni, pozdravili a odisli. Ak nie je udaj z certifikovaneho pristroja, mozu si oba dovody strcit.

Napísal: Str Jan 04, 2012 17:48 
Obrázok užívateľa

Auto: E60 520d lci
Kraj: Trenčiansky
postav si vlastnu plochu a tam si driftuj kolko chces..nikto ti v tom branit nebude....ale akym pravom chces chodit gumovat na sukromny [napr parkovisko pred Tescom], ci verejny pozemok [verejne parkoviska], kt. ti nepatri a tam nicit asfalt? A este sa rozculovat, ze ti v tom niekto brani legislativou?? ](*,)

PREDAM 4ks ZHAVICOV BOSCH
980811085
Ak to ma kozy alebo kolesa, tak s tym budu coskoro problemy.
E60 520d lci Story
E91 320d EX

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jan 04, 2012 18:14 

Kraj: Trnavský
kosti123 píše:
Nechapem co sa rozculujete. Hluk aj znecistovanie vam najprv musia dokazat. Policajti by preto museli mat pri sebe system na meranie hluku a zmerat, ze fakt nieco prekracujete a znecistovanie vzduchu dokazu este tazsie ak vobec, neviem ci na to vobec pristroj maju. Bez dokazov mozu jedine tak upozornit. Kolko krat sa stalo, ze susedia zavolali na hlucnych susedov policiu, ta prisla, pozdravila, povedala ze su hlucni, pozdravili a odisli. Ak nie je udaj z certifikovaneho pristroja, mozu si oba dovody strcit.

Policajt je verejny cinitel cize je ho svedectvo ma vacsiu vahu.

Ak k tym hlucnym susedom - neprajem ti takych susedov co ti budu robit zo zivota peklo (staci hlukom v noci) a k tomu este lenivych policajtov.

Napísal: Str Jan 04, 2012 18:21 
Obrázok užívateľa

Auto: E36 E30 E30
Ked to v zime das bokom a policajtom povies ze si dostal smyk tak ti mozu dat pokutu za to ze si nezvladol riadenie, teda to iste ja v lete ked to das bokom a povies ze ta smyklo tak ti daju za to ze si nezvladol riadenie, takisto to riesia aj ked motorku postavis na zadne. Vzdy si nieco najdu.

Najlepsie je povedat ze si si prisiel na parkovisko natrenovat krizove situacie a ako to zvladat ak dostanes smyk.

Obrázok
BMW E30 318i Sedan
BMW E30 320i Cabrio
Obrázok

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jan 04, 2012 18:23 
Obrázok užívateľa

Auto: E36 E30 E30
auto111 píše:

Ak k tym hlucnym susedom - neprajem ti takych susedov co ti budu robit zo zivota peklo (staci hlukom v noci) a k tomu este lenivych policajtov.

Ale policajt je zaujaty svedok, teda ak este existuje ten system ze cim viac da pokut tym ma lepsie odmeny. Cize tym padom by nemalo mat jeho svedectvo ziadnu vahu.

Obrázok
BMW E30 318i Sedan
BMW E30 320i Cabrio
Obrázok

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jan 04, 2012 19:10 
Obrázok užívateľa

Auto: e36 318is
Kraken píše:
Najlepsie je povedat ze si si prisiel na parkovisko natrenovat krizove situacie a ako to zvladat ak dostanes smyk.

hej na to sa da vyhovorit pokial neni debil a je aspon kus clovek.. ale inak je to este horsie, lebo niesi zauuceny to robit a pri praktikovani kedze sa len zaucas tak mozes barsco ohrozit..

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jan 04, 2012 19:15 

Auto: BMW 5
Kraj: Banskobystrický

Toto mas, prosim Ta, skade? Dokonca ani svedectvo 2 policajtov nema vacsiu vahu ako tvoje.

Napísal: Str Jan 04, 2012 20:01 
Obrázok užívateľa

ludia co sa stazujete, to ze sa vam nieco paci, nemusi sa pacit niekomu inemu a na tie drifty mozu mat niektori ludia iny nazor nez nejaki "autickari z bmwklubu", zakony su na celom svete postavene tak, aby mali ludi v hrsti a mali co najviac veci osetrenych aby to ludia nemohli zneuzivat, no vela veci je spolocensky tolerovana (aj ked kvoli tomu vznika buzeracia z druhej strany)
..nic nieje dokonale a keby ste poznali niektore "mudre" zakony v inych krajinach tak by ste tiez poriadne krutili hlavou ...a zistili by ste ze Slovensko zdaleka nieje tak fasisticke ako ine staty :smile: ..mate ovela vacsiu moznost volby krajiny kde chcete zit nez v minulosti, kedysi ked sa clovek narodil poddanym - zomrel ako poddany, vsetko okolo nas je tvorene nami ludmi a vsetci to mozme zmenit a ovplyvnit nase okolie.......tak ked sa nieco nepaci tak s tym nieco robte a nestazujte sa

Naposledy upravil Vlad dňa Štv Jan 05, 2012 4:53, celkovo upravené 3

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jan 04, 2012 20:04 

Auto: e46 323Ci
auto111 píše:

Po prve, svedectvo policajta ta taku istu vahu ako hocikoho ineho, funkcia im nepridava na hodnovernosti ani na nicom inom, preto musia mat preukazatelne zaznamy z takychto poruseni zakona.

Po druhe, je jedno hlucni susedia a druhe ked sa na teba niekto stazuje ze si hlucny len preto, ze nema co robit cely den.

Kazdopadne ak chce policajt pokutovat, musi preukazatelne dokazat, ze sa nieco porusilo.

Napísal: Str Jan 04, 2012 21:11 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW 320d E91 LCI
presne tak, ak ta nemaju na kamere, nemaju nic.

Podla mna je jedna vec ak sa niekto pojde v zime posmykat na prazdne parkovisko a druha ak nejaky magor bude driftovat v lete na asfalte. Ak to parkovisko nie je jeho, nema to robit. Hluk a prach su jedno, neesteticke smuhy a mozne poskodenia lacnej dlazby stacich boxov nieco druhe. Ja vlastnit parkovisko ala Tesco, tiez nechcem aby mi tam nadrzanci robili bordel a nicili dlazbu. (nestaval som okruh, ale parking)

ja myslim ze ziaden normalny policajt nepojde robit ramena ak sa niekto v zime dva krat otoci na prazdnej ploche. Blbec Vas bude riesit aj tak, nieco si najde aj bez driftu...

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Napísal: Str Jan 04, 2012 23:12 

Auto: BMW 523i 98
Kraj: Košický
riešite tu húposti teraz som si to prejednal s inštruktorom autoškoly (mojím ocom ) drifotvať môžeš kde chceš, pokial neprekračuješ čiary a dávaš smerovky a proste jazdíš podľa prredpisov... neprispôsobenie stavu vozovky by ti mohli dať pokutu za to iba vtedy ak by si niečo spôsobil (nehodu, ohrozenie účastníka cestnej premávky)

preventívne ti tiež nemôžu dať pokutu, že čo ak niekoho ohrozíš

keď raz je to môj štýl jazdenia a či je to kontrolovaný alebo nekontrolovaný šmyk môžu ti taký veľký !!!

o hluku som tu už hovoril, že si vyberiem čopra o pol noci a budem sa premávať pod blokmi...

driftovanie pred TESCOM ti nemôžu zakázať pokiaľ si na vás nezavolá majiteľ policajtov a na verejných parkoviskách sa dá jednoducho vyhovoriť... že sa učím parkovat "svojim spôsobom" ale na všetko treba dôkaz... policajtove svedectvo malo vyššiu váhu tak v sociku...

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
 Stránka 1 z 6 [ Príspevkov: 83 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia