Nedeľa, 6. Októbra 2013, 08:45
auto poznám osobne. je to HNOJ
chlapik čo to mal predtým z bánoviec sa toho silou mocou chcel zbaviť pred mesiacom cca za 3000 a nakoniec to predal pod 2800 tuším.
kde začať o stave auta, exteriér je otras,lúpe sa lak,bolo to asi dobre nabúrané,strecha je celá dolu, stlpiky začínajú,a šíriť sa to bude po celom aute,
HRDZA- po celom aute bubliny,každý jeden diel je chytený, vypučaé a pod tým skorodované, podliepane tie prahy a lišty čo sú tam, diery po krdlach na kapote, prste je to pičovina kolotočárska najväčšia, a niesom zaujatý auto som nechcel kupiť len chalan prišiel ku mne natom ked som predával s80. takže v skratke exteriér treba celolak.
INTERIER- predchádzajúci majite mal malé dieťa- zagrcané celé zadné sedačky,vpredu sa oto postaral majitel. je to tuzing neskutočný ale dalo b sa to odstrániť, ale aj tak je to celé doškriabané dojebané,na budíkoch svieti asi všetko, od aitbagu cez stabilizáciu,po ručnú a neviem asi fakt všetko, nefunguje polovica tlačítok,vrátane sťahovanie okien, a ak okno ide tak nevracia naspať je to celé zle.
PODVOZOK- auto som neskúšal , neviem ohodnotiť ale ak je to takom stave ako zbytok auta tak amen mária
MOTOR- auto neštartovalo za teplka,údajne nevysúvalo štartér za horúca niekedy až na 15krát ako som sám videl,takže auto nechával bežať v klude pol hodiny na mieste,aj pri mne to tak nechal,proste ked už si majitel neodstráni tzávadu ktorej odstránenie mu zarúči štartovanie auta tak neviem čo to malo za debilov, ale je t proste smutné že si nedám aspon štartér spraviť aby som aspoň naštartoval do prdele,
po pol hodine státia na pumpe chalan odišiel veľkým štýlom, sadli do auta pohol sa a za autom zostala DYMOVÁ CLONA - AUTO PRAVDEPODOBNE POTREBUJe vymeniť tesnenie alebo generálku, žerie mu OLEJ , ale asi aj vodu,bol to taký modrobiely dym. motor išiel inak celkom potichu až nato olísanie otáčok.
toť su moje postrehy z pohodiny pozerania na auto,je to hnoj prvotriedny, dúfam že nový majitel z LV aspon spravil štartér ak to bolo len to, aby mohol aspon naštartovať.