... všetko o BMW ...
DaDoAbraham napísal:Zdravím rozmýšľam nejaký ten čas nad kúpou nejakej e46
Zaujala ma táto ponuka : http://autobazar.eu/sk/card.php?id=4659563
Poznáte niekto to auto alebo čo si vy myslíte ?
a ak majitel povie že to čo písal robil predchádzajúci majiteľ ktorý je vlastne jeho bratranec takže auto je vlastne v jednej rodine a dôvod je rodinný tak mu povedz že nech netrepe pičoviny , predchádzajúci majitel sa podvozku ani nedotkol.ved zavolajte uvidíte
maniaczv napísal:alebo to ist pozriet ak je to ok das prec tie veci co to auto robia ze akoze hroza! a mas fajnu e46 328i za dobru cenu a demontaz kravin je zadarmo .. a ako to tu byva potom tu bude kazdy pisat aka fajna e46 s neobycajnou farbou a paketom ..
a ta vybava zase nieje taka hrozna ma to daky zaklad ...xenon , vyhrev . multifunkciu , siber , tempomat...
kedze niektori v e46 nemaju ani xenon ani vyhrev ani multifunkciu ani polokoze sport sedacky ani siber takze toto maa myslim schopnejsi zaklad
PS: nevravim ze to je dobre auto nepoznam to auto ani som ho nikdy nevidel ale odsudit ho za taketo kraviny ?? Riesia sa tu kolesa rohoze to vsetko vytrieskam von zadarmo a kolesa strelis a kupis ine - krajsie, mracitka das tiez doprdele zadarmo a mas z toho e46..