Sobota, 1. Augusta 2009, 20:26
zadna napravea- ak vrzga, treba vymenit jeden cap, je to za par korun.
predna naprava - ak klepka, tak su to bud tycky alebo ramena a to je uz drahsie. ak vrzga pri toceni volantom, tak su to silentbloky na stabiku, tie su za par korun.
motor ako taky fajn, treba si dat pozor na piskanie turba. davaj si pozor, aby auto rovnomerne pod plnym plynom zrychlovalo, najma vo vyssich rychlostiach (ak nie, tak moze byt nejaka tryska v peeecku). odidena tryska sa prejavuje aj zvysenou dymyvostou (to vsak moze byt aj horsia nafta).
vymena oleja v prevodovke nie je problem, zvladnu to v kazdom servise alebo ak mas zvdihak/jamu tak aj doma, presny postup najdes na webe. pozor na olej (podla stitku na prevodovke) a urcite vymen vzdy aj filter!!! prejavy pred smrtou su ak bol zaznamenany getriebenotprogramm (treba ist na diagnostiku), pripadne ak prevodovka dlho radi z R do D (a naopak), pripadne ak na spiatocke auto ide velmi pomaly. dalsi prejav pred smrtou je trhanie pri podradovani - treba sa rozbehnut a pri spomalovani podradovat steptronicom az do 1tky (tu zaradi prevodovka s cca 1,5s oneskorenim pod cca 50km/h)
medzi detske chyby patria aj zlomene tycky na nastavovanie svetiel (vnutri svetla), je to vseobecna chyba poFL modelov, crumar ma hlinikove tycky, ktore tento neduh odstrania.
inak velmi dobre auto, treba hladat co najlepsiu vybavu, je z coho vyberat...
to prve sa mi paci viac, je v lepsej vybave, ale zabudni na to, ze ma 115tkm. vsetky tieto auta maju natocenych minimalne 250tkm, niektore aj viac ako 300tkm a nespoznas to...
955 CT-S