|
|
| Autor |
Správa |
|
Stefo1248
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Str Aug 31, 2011 21:19 |
|
Auto: E46-320d
Kraj: Banskobystrický
|
takže doplnam koment ku predošlemu mojmu prispevku. takže po 3.týždnoch cakania som ani nedostal odpoved,či už na klube alebo z mailu na www.autoledky.sku mna maximalna nespokojnost..a radšej si zoženiem z inokade ako objednat z tadialto.... ](http://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ 200PS ,420NM.. Diesel Power 
|
|
| Hore |
|
|
|
Riccardo
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Štv Sep 01, 2011 11:09 |
|
Auto: E36 316I Compact
Kraj: Košický
|
snáď nie som až tak OT, ale čo tak spísať zoznam spoľahlivých predajcov hneď do prvého príspevku a aktualivovať ho ak sa niekto pridá? 
_________________ Ottík e36 316i Compact - Niečim sa začať musí! -> Story!
|
|
| Hore |
|
|
|
pajo30
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Pon Sep 05, 2011 13:17 |
|
Auto: E39 525d M57
Kraj: Žilinský
|
|
má niekto skúsenosť s TEMPUS BAVARIA v Poprade ???
|
|
| Hore |
|
|
|
petkonarcis
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Pia Sep 09, 2011 12:01 |
|
Auto: BMW 330i e90
Kraj: Nitriansky
|
|
Skúsenosť z Rijabavaria Nitra: Veľmi nespokojný, bavia sa so mnou jak z kktom, všetko chcú aby som kupoval u nich, pri tom za služby by som rad zaplatil, ale to im nesedí. Takže pokial nemaš najnovšiu X6, a nenehaš ich s ňou robiť, čo sa im zachce, tak sí zlý klient a nemajú záujem... A keď sa nedajbože spýtam na ceny, tak z posmechom vykrúcajú ksicht, že som si vôbec takú drzosť dovolil, na všetko sa musia chodiť vypytovať servisákov, okrem toho po telefone sú skúpi na info... Byť ich nadriadený, tak ich tam poriadne preriedim...Tam už teda nepáchnem.
|
|
| Hore |
|
|
|
Jannci
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Štv Sep 15, 2011 9:42 |
|
Registrovaný: Uto Jún 17, 2008 15:13 Príspevky: 2128 Bydlisko: Trnava
Auto: Velké zlé Bé éM Wééé
Kraj: Trnavský
|
|
ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:
-neojebavaju. proste potrebujem nejaky nahradny diel, tak sa narovinu spytaju, chces od takeho alebo takeho vyrobcu, za taku, a taku cenu, alebo polsku picovinu. Cize sa mi nestane, ze zaplatim plnohodnotnu suciastku a dostanem smejd. - casova flexibilita. Ja auto potrebujem k praci, cize ked mi auto musi stat v servise, tak som nahraty. tu sa da s chalanmi paradne dohodnut, ze sa da prist napr. na vecer o piatej, a vedia aj potiahnut do hlbokej noci. (napr vymena prednej napravy na trojke, o troch v noci skoncili) - vzdy som mohol byt pri aute, ked sa na nom robilo. - a najviac co sa mi paci, je zmysel pre detail. napr. chybal nejaky srob na spodnych plastoch, tak sa na to nevysrali, a dali tam nahradny.
Jednoducho, auto uz len servisujem u nich
_________________ sedma
|
|
| Hore |
|
|
|
Daniel bj
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Štv Sep 15, 2011 22:40 |
|
Auto: BMW X5
Kraj: Prešovský
|
|
| Hore |
|
|
|
100RM
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Sob Okt 08, 2011 23:32 |
|
Registrovaný: Str Aug 02, 2006 19:20 Príspevky: 997 Bydlisko: Prague city
Auto: e38 740iAG HighLine
Kraj: Zahraničie
|
|
KAMIL740 - mozem len doporucit !
_________________ BMW 7. True definition of luxury. Yours.
|
|
| Hore |
|
|
|
Brano13
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Uto Okt 11, 2011 19:28 |
|
Registrovaný: Pia Apr 01, 2011 23:04 Príspevky: 415 Bydlisko: Košice - Krásna n/H
Auto: E46 330i 250k
|
|
jaro (DSauto.sk)- maximalna spokojnost, tovar dosiel par krat hned na druhy den! Krasne ceny, odporucam dalej
zobral aj spet tovar co som ja nechtiac blbo objednal!
postovne bolo zdarma
9,9/10
_________________ Moje príbehy: E46 330i <-- Link :)_____________ Aktual: E46 330i Dedictvo: E60 523i Ex E46 316Ti Ex E36 316i
Naposledy upravil Brano13 dňa Str Okt 19, 2011 18:55, celkovo upravené 2
|
|
| Hore |
|
|
|
Brano13
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Str Okt 19, 2011 18:53 |
|
Registrovaný: Pia Apr 01, 2011 23:04 Príspevky: 415 Bydlisko: Košice - Krásna n/H
Auto: E46 330i 250k
|
|
Martin46 - somvelmi spokojny, bral som Angel eyes, vsetko mi vysvetlil a dal mi optimalne riesenie.
Akurat dost vysoke postovne.
9,8/10
_________________ Moje príbehy: E46 330i <-- Link :)_____________ Aktual: E46 330i Dedictvo: E60 523i Ex E46 316Ti Ex E36 316i
|
|
| Hore |
|
|
|
ancaaa
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Ned Okt 23, 2011 14:25 |
|
Registrovaný: Uto Nov 20, 2007 23:39 Príspevky: 401 Bydlisko: valalský chlapec
Auto: e46 330ci
|
|
Bagoo palec hore , vrtula kupovana u neho pred vyše dvoma rokmy stale fakči jak hodinky :-)
_________________ E46 330Ci SMG1
život je hra,hrajte ju naplno...
|
|
| Hore |
|
|
|
kezz
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Štv Nov 03, 2011 20:20 |
|
Auto: BMW E46 330XD 150kW
|
DS AUTO (Jaro, Miso, Erik, Palo) palec hore. Vzdy najlepsie ceny, rychle dodanie a ochota poradit, to sa dnes ceni 
|
|
| Hore |
|
|
|
jaro
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Uto Nov 08, 2011 17:43 |
|
Registrovaný: Pia Okt 26, 2007 20:00 Príspevky: 902 Bydlisko: trstena/namestovo
Auto: E46 touring 330XD
|
kezz píše: DS AUTO (Jaro, Miso, Erik, Palo) palec hore. Vzdy najlepsie ceny, rychle dodanie a ochota poradit, to sa dnes ceni   si vymenoval skoro všetkych ale jedneho si ešte zabudol,mame aj Patrika
_________________ E46 touring 330xd 150kw 12/2003 predane E46 touring 320d 110kw 12/2001 predane E36 touring 316i 75kw 7/1997 ešte predtym E30 sedan 316i 73kw 8/1989 ešte predtym YAMAHA FZ6 57kw 6/2008 teraz
http://www.dsauto.sk
|
|
| Hore |
|
|
|
peterr369
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Str Nov 09, 2011 13:27 |
|
Auto: BMW 323i
Kraj: Nitriansky
|
|
zdravim vcetkych na fore.som tu novy a vsimol som si ze tu je aj takato rubrika co ma aj dost tesi pretoze by som chcel poukazat na bmwdielytt. no moja skosenost ze uz nikdy viac.ten v brestovanoch majstrer sveta ochota ziadna a poznam aj dost ludi co sa dohodli na jednej cene a ked si prisiel pre auto tak bola vyssia.taktiez som videl jedno auto co po jeho klampiarskej prace vyzeralo hrozne. moja skusenost hrozna s bmwdielytt uz nikdy viacej.arogancia neochota a neseriozne jednanie ja neodporucam !!!!!!!
|
|
| Hore |
|
|
|
tomas20
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Str Nov 09, 2011 21:54 |
|
Auto: BMW 116d
|
petkonarcis píše: Skúsenosť z Rijabavaria Nitra: Veľmi nespokojný, bavia sa so mnou jak z kktom, všetko chcú aby som kupoval u nich, pri tom za služby by som rad zaplatil, ale to im nesedí. Takže pokial nemaš najnovšiu X6, a nenehaš ich s ňou robiť, čo sa im zachce, tak sí zlý klient a nemajú záujem... A keď sa nedajbože spýtam na ceny, tak z posmechom vykrúcajú ksicht, že som si vôbec takú drzosť dovolil, na všetko sa musia chodiť vypytovať servisákov, okrem toho po telefone sú skúpi na info... Byť ich nadriadený, tak ich tam poriadne preriedim...Tam už teda nepáchnem. ja som kupoval moju jednotku u riaditela prevadzky, po kupe sa karta otocila a odvtedy, ked tam dojdem tak som nikto a pritom mam ich auto... dokonca pri pri predavani auta mi povedal, ze pojde sa so mnou previest na pumpu, aby mi vysvetlil co a ako, no prisiel druhy zakaznik, nasledovala otazka ci treba este nieco a bol som vybaveny naopak v araveri - audi nitra, pan benc, ak by ste tam nahodou zabludili, to je pan predajca... Jannci píše: ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:
-neojebavaju. proste potrebujem nejaky nahradny diel, tak sa narovinu spytaju, chces od takeho alebo takeho vyrobcu, za taku, a taku cenu, alebo polsku picovinu. Cize sa mi nestane, ze zaplatim plnohodnotnu suciastku a dostanem smejd. - casova flexibilita. Ja auto potrebujem k praci, cize ked mi auto musi stat v servise, tak som nahraty. tu sa da s chalanmi paradne dohodnut, ze sa da prist napr. na vecer o piatej, a vedia aj potiahnut do hlbokej noci. (napr vymena prednej napravy na trojke, o troch v noci skoncili) - vzdy som mohol byt pri aute, ked sa na nom robilo. - a najviac co sa mi paci, je zmysel pre detail. napr. chybal nejaky srob na spodnych plastoch, tak sa na to nevysrali, a dali tam nahradny.
Jednoducho, auto uz len servisujem u nich mozem potrvdit, tiez dobra skusenost a takisto aj Martin46, vzdy ochotny pomoct, poradit a pomerne rychle dodanie 
_________________ Think different.
|
|
| Hore |
|
|
|
michaltt
|
Predmet príspevku: Re: Spoľahliví predajcovia Napísal: Štv Nov 10, 2011 19:34 |
|
Auto: e46 325i v pakete
|
Jannci píše: ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:
Jednoducho, auto uz len servisujem u nich Mozem potvrdit, mal som najprv obavu dat auto do servisu kedze mi ho servisuje kamarat, ale musim povedat ze chalani maju prijemny pristup, su rychli, precizni, ochotni vysvetlit a porozpravat sa ohladom priebehu montaze. Samozrejme skvele ceny za robotu. Takze odporucam AutoKricek na Srobarovej smerom na cukrovar (pre ludi z okolia trnavy) 
_________________ Výkon motora sa neuvádza v Nm ale v kW. Lowered wagon
|
|
| Hore |
|
|
|