header

Autodoplnky
banner
banner
facebook logo

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Ďalší
Autor Správa
PoslaťPredmet príspevku: Re: KRÁDEŽE BMW na SLOVENSKU!!!!! EVIDENCIA
Napísal: Sob Máj 29, 2010 16:00 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW 320d / e46
Kraj: Banskobystrický
mam osobnu skusenost s tajnym vypinacom.
rozobrali mi pol interieru a nasli radcove? nenasli :) takze auto ostalo na mieste, otvorene bolo bez skrabanca...
pol interieru rozobrate zvnutra...
preto podla mna odporucam mat seriozne spraveny ten tajny vypinac ktory jasne PRERUSI obvod ..darmo das startovacie kable atd. proste kym nespojis obvod auto nepojde. Dokonca som to mal tak spravene ze auto tocilo motor ale neslo cerpadlo alebo nieco podobne, uz nepamatam presne ako mi to jeden manik spravil :)
nastastie teraz byvam v RD tak tento problem s nocnym strazenim nemusim riesit... samozrejme auta sa kradnu aj za bieleho dna v ruchu mesta.
Este aj policajt krutil hlavockou :-k a gratuloval mi. Ziadny iny alarm som nemal! Kazdy dobry zlodej vie ako porusit GSM, vypnut alarm a pod.

Obrázok

Napísal: Pon Máj 31, 2010 7:28 

Kraj: Bratislavský
afro píše:
mam osobnu skusenost s tajnym vypinacom.
rozobrali mi pol interieru a nasli radcove? nenasli :) takze auto ostalo na mieste, otvorene bolo bez skrabanca...
pol interieru rozobrate zvnutra...
preto podla mna odporucam mat seriozne spraveny ten tajny vypinac ktory jasne PRERUSI obvod ..darmo das startovacie kable atd. proste kym nespojis obvod auto nepojde. Dokonca som to mal tak spravene ze auto tocilo motor ale neslo cerpadlo alebo nieco podobne, uz nepamatam presne ako mi to jeden manik spravil :)
nastastie teraz byvam v RD tak tento problem s nocnym strazenim nemusim riesit... samozrejme auta sa kradnu aj za bieleho dna v ruchu mesta.
Este aj policajt krutil hlavockou :-k a gratuloval mi. Ziadny iny alarm som nemal! Kazdy dobry zlodej vie ako porusit GSM, vypnut alarm a pod.

mas v poistkovej skrini miesto na poistku, v pripade "znefunkcnenia" tvypinaca?

Napísal: Uto Jún 01, 2010 10:22 
Obrázok užívateľa

Auto: Caterham R300
update:

Policajtom sa podarilo 31. 05. 2010 nájsť ukradnuté auto BMW X5 BA-775ZF, ktoré zmizlo 31. 05. 2010 v meste/obci Bratislava - Vrakuňa.

ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe 2.8i
ex Mini Cooper S
......a ine nonbmw, ktore sem nepatria

Profil Osobný album  

Napísal: Str Jún 02, 2010 6:02 

bližšie info nemáš ako sa to podarilo, na základe čoho?

Napísal: Pia Jún 04, 2010 8:02 
Obrázok užívateľa

Auto: Twingi 3ZM
hop sup

http://krimi.cas.sk/clanok/167537/drzos ... oraka.html

81 baworakov za rok.. aj dost

Profil Osobný album  

Napísal: Ned Jún 06, 2010 22:57 

Pani, nepomozu vam ani lokalizacie..
Do 20 eur sa da kupit - rusicka na GSM, rusicka na NMT, rusicka na GPS. Jeden by mohol povedat, ze spustit alarm pri ruseni GPS, co vsak robit s tunelmi vsakze ... Skratka ked vam to niekto chce ukradnut, tak to ukradne. Jedina cesta je - nepouzivat nic standardne. Trebars aj rozsvietit cele auto pri nestandardnom zasahu, nefunkcny motor atd., vypinac niekde uplne v prdeli atd. Hlavne si to nenechat robit niekde v servise, kde tych instalacii robia 12384 za mesiac..

Napísal: Ned Jún 20, 2010 14:33 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW 530 D
Kraj: Trnavský
Základný manuál pre niekoho s Vás aby mu neukradli auto neexistuje!!! Držte sa pravidla ,že keď sa chce všetko sa dá! Také slová ,že nejde nepoznám! Dá sa iba obmedziť prístup k autu a stažiť ukradnutie vozidla. Je jedno či máš 7 ročné BMW ,alebo najnovší model ani nie ročné auto. Všetci dobre vieme ,že dopit po súčiastkách na autá či už nové ,alebo staršie je veľký takže treba strážiť svoju investíciu ,alebo hoby čo najlepšie bez rozdielu o aký ročník ide.
- Nikdy sa nespoliehaj na fabrický alarm:"JE TO AKO KEBY SI TAM NIČ NEMAL AJ KEĎ TI V PREDAJNI POVEDIA ,ŽE JE NEPREKONATEĽNÝ!!!! Hovadina!"
- Daj si namontovať další alarm:" S daľším alarmom zlodejovi vzniká daľší problém ktorí on nepotrebuje!"
- Zeder je kvalitné zabezpečenie ,ktoré je však už odstraniteľné priamo na mieste (nechcem nabúrať niekomu ego ,že keď si myslí mám Zeder nemám problém samozrejme je to kvalitný bezpečnostný prvok ktorý o tom presviedča aj štatistikami ukradnutých vozov so zabezpečením ZEDER a však sa neodporúča do servisov dávať klúč od vášho Zederu jednoducho ho odomknem a servis klúč nepotrebuje "nevyrobí duplicitný klúč"): "Samozrejme dá sa naložiť aj na odťahovku a odstránia ho dodatočne.".
- Na GPS moduly ,alebo mobily v aute existuje rušička samozrejme. Rušička je už lacná žáležitosť ,ale mať ju pri sebe v aute zapatú aspoň pol hodinu neni sranda: "Tieto rušičky majú veľký výkon kvôli čo najväčšaj spoľahlivosti. No má to aj negatíva bolesti hlavy, zubov verte tomu neni to sranda keď to máte pri sebe zapnuté!" Preto netreba podcenovať význam takýchto zariadený a v aute mať GPS modul ,alebo mobil neni zlé riešenie samozrejme za predpokladu kombinácii viacerých bezpečnostných prvkov alarm (nie fabrický), zeder atď. Alarmy majú napr. aj 4 gps moduly rozmiestnené po aute na 4 rôznych miestach ,čo pri odstranovaní neni jednoduché ,lebo zlodeji musia ísť po elektrike auta aby ich našli a postupne odstranovať ,kde sa môže stať jednoduchá luďská chyba:"na jeden vysielač zabudnú ,alebo ho nenájdu a auto je nájdené popritom ako vysielače odstranujú z auta vysielajú signály ďalej ak ich nezničia mechanicky!".Ďalšia nevýhoda je uschovanie auta v podzemnej garáži kde neni signál.
- K alarmu dobrá vec náklonový snímač. Samozrejme pri naložený na odťahovku auto bude robiť poplach len žijeme v takej dobe ,že nikto s okolo idúcich sa nad tým ani nepozastaví keď ho budú nakladať. Neni moje nezaujíma ma prečo ho odťahujú ,alebo škodoradosť ludí haahaa nejakému zbohatlíkovi odťahujú BMW X6 a nikto nerozmýšla prečo len vytešujú.
- Pohybové senzory s alarmom tiež veľmi užitočná vec.(veľa ludí si dá alarm a chce ušetriť pár €ur tak si nedávajú montovať pohybové senzory-veľká chyba!)
-V dnešnej dobe veľmi užitočná vec sú bezpečnostné autofólie ktoré sú priehľadné a však vytvrdia okno na nespoznanie. (normálne okno sa rozsype na milión kúskov pri údere kladivka na sklo poznáte s autobusov sú povešané po bokoch vedľa skiel a však pri bezpečnostných fóliach sklo zostane pokope a maximálne je ohybné páchateľa prekvapí lebo ráta s tým že sklo sa na prvý krát rozsype.)
- Tajné vypínače lacná a nie najhoršia varianta na zabezpečenie tiež s kombináciov viacerých prvkov splní účeľ.
- Samozrejme je dôležité dávať pozor aj pri oprave auta v servise kde Vám môžu prekódovať alarm na jedno tlačidlo od alarmu čo máte k autu vy a používate ho a namiesto druhého diaľkového od alarmu ktoré máte doma si nakódujú svoje diaľkové ovládanie ktoré potom vedia použiť. (Sú alarmy ktoré Vám ukazujú koľko dialkových ovládačov je aktuálne nahraných k autu a keď prídem domov zo servisu dám si tú námahu pozrieť to ,že sú tam nahraté 3 ovládače tak idem zobrať všetky 3 ovládače ak mám toľko a vyskúšam ich všetky musia fungovať ak nie je problém!!! Ak mám menej ovládačov tak je zase problém ktorý hneď riešim!!! Samozrejme alarmy majú aj núdzové odstavenie ktoré sa dá zablokovať aby nefungovalo a núdzovo odstaviť alarm je potom nemožné jedine s dobrým diaľkovým alebo v servise.)
- Dosť používaný trik je aj odpojenie táhiel zámkov kde zlodeji zo surovým kľúčom nevedia odomknúť dvere (zámok pretočia a auto sa dá odomykať ,alebo zamykať len s diaľkovým ovládačom od alarmu teda elektronicky) čo ich hneď odradí lebo rozbíjať okno sa mu moc nebude páčiť a liezť do auta cez okno na sklo na sedačke asi tiež. Odporúča sa odpojiť všetky táhla aj od batožinového priestoru. Samozrejme sú autá kde sa dá pod kľučkov vyvŕtať malá dierka a zámok sa dá otvoriť aj bez klúča.
- V jednoduchosti čím máte auto drahšie tým viacej bezpečnostných prvkov potrebujete aby ste mohli aspon čiastočne v kľude spávať.
- Tak toto bolo pár postrehov ktoré ma napadli na rýchlo k tejto téme o ktorej sa dá nekonečne rozprávať.
- Vopred sa omlúvam keď som napísal niečo čo sa Vás dotklo a pre ostatných dúfam ,že som niečo poradil. :lol:

Napísal: Pon Jún 21, 2010 19:32 
Obrázok užívateľa

Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský
:arrow:
Manas píše:
Základný manuál pre niekoho s Vás aby mu neukradli auto neexistuje!!! Držte sa pravidla ,že keď sa chce všetko sa dá! Také slová ,že nejde nepoznám! Dá sa iba obmedziť prístup k autu a stažiť ukradnutie vozidla. Je jedno či máš 7 ročné BMW ..........

Pekný príspevok

:arrow:
Tí čo sleduju inzerát na e92 335i si mali možnost všimnut tento prispevok:
hokus22 píše:
zo štvrtka na piatok mi ho chceli ukradnuť....
takže je v servise... do auta sa dostali, ale nenaštartovali.... z AB.eu som ho stiahol, ale ked bude všetko ok dam ho tam. potom môžem poslať foto zámku...
dajte si pozor na svoje autíčka :!:

Co dodať...nikto nevie či náhodou nie je v poradí.. :-k

BMW E60 535d, Obrázok Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 18" Styling 135 M, H&R spacers

Profil Osobný album  

Napísal: Pon Jún 21, 2010 21:59 
Obrázok užívateľa

Auto: Caterham R300
Inzerovane auta su logicky v kurze. Kompletne info o aute ako aj o majitelovi ma autickar po par kliknutiach mysov...

ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe 2.8i
ex Mini Cooper S
......a ine nonbmw, ktore sem nepatria

Profil Osobný album  

Napísal: Štv Jún 24, 2010 8:31 
Obrázok užívateľa

Auto: Caterpillar® Shoes
Kraj: Banskobystrický
...ehm, nejsom nejaky analitik na ukradnute auta, ale ako vidim tak v tom zozname na prvej strane, tak sa aktualne kradnu akurat tak bawori s novsim rokom vyroby, resp. s vyssou trhovou cenou, ci? :-k
...inac je to riadny hnusus ujebavat inemu pajkovi majetok, no comment... :-({|=

Napísal: Štv Jún 24, 2010 13:55 
Obrázok užívateľa

Auto: bmw E36 320i coupe
Kraj: Zahraničie
jasne je to tak neviem aky chudak by kradol e36tku alebo E46tku na kseft... ked na nej ma max. 1000e zarobok... a v base by sedel rovnako dlho ako ked ukradne 60000e auto... a zarobok ma omnoho vyssi ci uz na predaj abo na nahradne diely...

Profil Osobný album  

Napísal: Štv Júl 01, 2010 23:38 

určite že sa kradnu aj e36 a staršie auta,pretože to dokážu aj feťáci ktorý ich vymenia za drogy.také autá sa používajú pri trestných činoch!no a ten zárobok 1000euri kebyže je na e36,e46 tak by ich zmizlo denne 10!kradnuté auta momentálne nemajú cenu za novu X6 nedostanete viac jak 8000-10000euro a to musí byť v špičkovom stave do 10000km a starým maximálne pol roka!a nové bmw sa na diely nerozoberajú!!možno jedno z 50 sa rozobere na diely...

Profil Osobný album  

Napísal: Uto Júl 06, 2010 14:34 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW 320d touring
Kraj: Košický
a co hovorite na pieskovanie skiel? T.j. v sucasnosti uz leptanie.

Napísal: Štv Júl 08, 2010 9:04 

Auto: BMW 316 I
Kraj: Trnavský
BMW majitelia POZOR!!!!

Kazdí myslí ze sú zlodeji šikovný,ale to nemyslite vázne,len 2X dávajte pozor, ze kam idete s tim bavorákom do servisu!!!!!!!

V servise (nechcem ziadny servis obvinovat), vedia o vsetky kódy vozidla,cislo chipu EWS,a zo vsekého vedia urobit duplikátu!!!!!!

U nás v Dunajskosredskom okoli sa uz chytili pár takych spekulantskych servisnych technikov, ktrory sa npr.urobili duplikát z klúcu,a zobral tam niekto na npr. vymenu oleja, a ráno uz nemal auto!!!!!

Preto sa nenechajte v ziadnom pripade SAMO auto na montérov aj vtedy, ked je to originálne centrum BMW!!!!!Ked zaplatis cenu opravi tak ti mozu dovolit aj tolko,aby si tam pri oprave bol osobne,a ked nie si hlupákom,tak ked nieco robia npr. vymenu oleja-tak nebudu rozoberat kluc od auta!!!!!!!!!!!!

A este jedna dobrá rada!

Videl som zoznam ukradnutich BMW. Ja by som odporucal jedno!!!!

Nech kazdy majitel ukradnutého BMW sa kontaktuje s druhim,ci nahodou neboli v jednom servise pred krádezom a mozno ze na vsetko sa tak bude jasnejsie!!!!

Ja sa len prajem kazdému, ktorym ukradli baworák, nech sa bude mat co najrychlejsie naspet!!!

BMW Forever!!!!!!!

Profil Osobný album  

Napísal: Štv Júl 08, 2010 9:34 
Obrázok užívateľa

Auto: BMW 320d touring
Kraj: Košický
Neviete niekto ako zistim u Magic M871A CAN BUS kolko ma priradenych klucov? Cital som niekde, ze vraj sa to da zistit.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Ďalší
 Stránka 3 z 14 [ Príspevkov: 206 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť